Lundia

Boekenkast op maat

Op zoek naar een unieke kast om al je spullen stijlvol op te bergen? Een boekenkast op maat van Lundia biedt alle mogelijkheden voor een kast van vloer tot plafond, van muur tot muur en alles daar tussenin. Ontdek het bij Lundia!

boekenkast-op-maat

Jouw boekenkast op maat gemaakt

Boeken in alle soorten, dierbare souvenirs, handige ordners, mooie vazen… je geeft ze allemaal graag een mooie plaats in huis. Lundia helpt je een handje met een boekenkast, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig. Van de vloer tot aan plafond, kamerbreed van muur tot muur of juist smal en rank in een hoek van de kamer. Zelfs een schuin dak is geen probleem. Samen met Lundia creëer je een boekenkast die net zo uniek is als jij.

Onze adviseur helpt je graag om jouw droom boekenkast op maat te ontwerpen. Dit kan in een gratis en geheel vrijblijvend online advies gesprek!

Plan een advies gesprek

Combineer voor jouw unieke ontwerp

In een open boekenkast komen je spullen fantastisch tot hun recht, terwijl een dichte kast zorgt voor een rustige uitstraling. Maar waarom zou je ze niet combineren? Ga naar een Lundia-verkooppunt bij jou in de buurt en ontwerp je boekenkast op maat. Met legplanken, deuren en ladeblokken, in de kleur en stijl die bij jou past.

Bekijk een aantal van onze voorbeelden
Lundia boekenkast original
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het je goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.

Lundia

Waar te koop?

Lundia

Boekenkasten