Design tot in detail

Lundia

TV kast op maat

Geef de televisie de plek die past bij jou en je huis. Duidelijk in beeld of juist subtiel geïntegreerd in een wandmeubel. Alles kan met een TV-kast op maat.

Lundia-tv-kast-marmer

Kies de TV-kast die bij jou past

Een compacte en praktische TV kast? Of een wandvullende TV kast op maat die ook ruimte biedt aan je boekenverzameling en tal van andere spullen?

Een TV kast op maat van Lundia maakt het allemaal mogelijk. Met bijvoorbeeld handige laden en deuren in een contrasterende kleur of van matglas. Zo hou je de televisie of je andere apparaten mooi uit het zicht als je ‘m niet gebruikt.

En weet je wat het mooiste is van een Lundia TV kast? Je kunt hem helemaal zelf ontwerpen. Kies zelf de hoogtes, breedtes en dieptes van je kast, voeg onderdelen toe en kies ten slotte je favoriete kleuren.

Ontwerp je eigen TV kast

Inspiratie voor jouw TV-kast op maat

Zie je zo’n TV kast op maat wel zitten? Maar heb je liever hulp van een adviseur bij het ontwerpen van jouw TV kast? Boek dan een online advies op maat gesprek bij onze adviseur. Gratis, geheel vrijblijvend en op een tijdstip dat jou uitkomt.

Tijdens dit online advies gesprek ontwerpt onze adviseur een TV kast op basis van jouw wensen en behoeftes. Waar nodig wordt het ontwerp aangepast, totdat je helemaal tevreden bent!

Plan een advies gesprek
Lundia tv kast op maat met hangend dressoir
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het je goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.

Lundia

Waar te koop?

Lundia

Welk tv meubel past bij jou?