Design tot in detail

Lundia

TV kast op maat

Geef de televisie de plek die past bij jou en je huis. Duidelijk in beeld of juist subtiel geïntegreerd in een wandmeubel. Alles kan met een TV-kast op maat.

Lundia tv kast op maat met hangend dressoir

Kies de TV-kast die bij jou past

Een compacte en praktische TV kast? Of een wandvullende TV kast op maat die ook ruimte biedt aan je boekenverzameling en tal van andere spullen?

Een TV-kast op maat van Lundia maakt het allemaal mogelijk. Met bijvoorbeeld handige laden, kleppen en deuren in een contrasterende kleur of van matglas. Zo hou je de televisie of je andere apparaten mooi uit het zicht als je ‘m niet gebruikt. Jij kiest welke stijl past bij jou en je interieur, Lundia zorgt voor een passend antwoord.

Offerte aanvragen

Inspiratie voor jouw TV-kast op maat

Zie je zo’n TV-kast op maat wel zitten? Laat je dan gerust inspireren door de voorbeelden op de website. Maar omdat elke woning en elke situatie uniek is, kun je voor een advies op maat het best even langsgaan bij één van de Lundia winkels. We denken dan graag met je mee en komen met verrassende oplossingen!

Bekijk een aantal van onze voorbeelden
Lundia-nuvola-Dressoir-op-maat
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het je goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.

Lundia

Waar te koop?

Lundia

Welk tv meubel past bij jou?