Lundia

Design boekenkasten

Jouw woning ademt stijl. Dus zoek je een design boekenkast die daarbij past. Zowel in vorm, kleur als materialen. Laat je verrassen door de mogelijkheden van Lundia!

Thuis-bij-klanten-12

Design boekenkast met stijl

Grafische lijnen, speelse verschillen in hoogte en diepte, bijzonder materiaalgebruik: elke design boekenkast van Lundia heeft een eigen unieke uitstraling. Creëer contrast met een combinatie van strak wit en diep zwart. Of zorg voor een warm accent in houttinten. En wat dacht je van een bijzonder ruimtelijk effect met een hangende design boekenkast of een exemplaar op ranke pootjes? Zo vormt je boekenkast een stijlvolle toevoeging in jouw interieur.

Bekijk alle voorbeelden

Mooi en praktisch design

Een design boekenkast van Lundia is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Want ook hier kun je rekenen op maatwerk. Hoog of laag, breed of smal, op de plint of op poten: samen stellen we de kast samen die perfect past bij je smaak én de mogelijkheden in je woning. Toch nog een kastdeur of lade toevoegen? Wij helpen je graag!

Maak een afspraak
Stillesko_Nepal_moebagg
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia

Boekenkasten

Boekenkast lundia original_sq

Design boekenkasten in onze winkels


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van de design boekenkasten van Lundia. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie design boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia winkel