Design tot in detail

Lundia

Design kasten

Design kasten van Lundia zijn net zo mooi als functioneel. Of je nu op zoek bent naar een handige werkplek, roomdivider of wandkast voor de TV: Lundia heeft een design kast op maat.

Design kast op maat gemaakt

Als het om design kasten gaat, doen we bij Lundia niet aan standaard. Afhankelijk van je wensen en situatie bepalen we de afmetingen en vormgeving van jouw kast. Als je wilt, komen we bij je thuis exact meten wat mogelijk is. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende kleuren in mat of hoogglans lak en tal van decors in melamine. Samen ontwerpen we zo de designkast die precies voldoet aan jouw vraag.

Vraag een offerte aan
Lundia design kast op maat

lundia-showroom-kast-1 (2)

Design kasten met mogelijkheden

Een design kast geeft je interieur een heel eigen gezicht. Naast opbergruimte biedt zo’n kast veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld als een stijlvolle scheidingswand tussen keuken en woonkamer, inclusief ruimte voor enkele mooie onderdelen uit je servies. Of creëer een knusse werkplek in de kamer, die je netjes houdt door ladeblokken of gesloten kastjes. Kijk je graag televisie maar houd je het tv-toestel liever uit beeld? Dan is een wandkast met een schuifdeur een goed idee.


Plan een gratis online of thuisadvies afspraak met onze adviseur!

Advies afspraak
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.

Lundia

Welke designkast past bij jou?

Advies en inspiratie voor alle designkasten

Op deze website vind je volop voorbeelden van de design kasten van Lundia. Ook in onze winkels vind je veel inspiratie. Loop gerust eens binnen! Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Weet je al precies wat je wil? Maak dan meteen een afspraak, dan werken we je ideeën samen verder uit tot een design kast op maat.

Zoek een Lundia winkel
lundia-witte-boekenkast