Wit laminaat

Op zoek naar een stijlvolle witte laminaatvloer? Een mooi interieur begint bij een stijlvolle witte laminaatvloer! Hiermee wordt de toon gezet. Vind je eigen stijl binnen de prachtige collectie witte laminaat vloeren van Lundia.

Filteren
Tonen als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
  1. Gustav

    Gustav

    € 19,99
Tonen als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
 

Wit laminaat van Lundia

Bij het kiezen van een nieuwe laminaatvloer, duikt natuurlijk altijd dezelfde vraag weer op: welke kleur wil ik in mijn ruimte op de vloer. Een van de populairste keuzes is ons wit laminaat. Met de tijdloze look en de heldere uitstraling van dit laminaat licht je elke ruimte op.

Natuurlijk en tijdloos

Een van de mooiste eigenschappen van een wit laminaat vloer is dat deze er natuurlijk uitziet in nagenoeg elke ruimte waar je hem neerlegt. Dit is een laminaat-stijl die gemakkelijk matcht met je volledige interieur, van banken en kasten tot eettafels, deze vloer vormt zich naar zijn omgeving. Een lichte laminaatvloer is de perfecte huisgenoot, deze verspreid namelijk op een prachtige manier het licht wat je hem geeft over de gehele ruimte.

De laminaat vloer gaat natuurlijk al lang mee en er zijn door de jaren heen dan ook al veel veranderingen geweest in de meest geliefde stijlen. Het witte laminaat is al deze veranderingen met vlag en wimpel doorgekomen en is dan ook de veteraan onder de laminaat-stijlen. Met zijn heldere, tijdloze look verovert deze vloer al sinds de jaren '70, toen het laminaat uitgevonden werd, de harten van designers en liefhebbers van over de hele wereld. Onderaan de streep kun je dus gerust zeggen dat wit laminaat van Lundia een van de veiligste keuzes is in de zoektocht naar een passende vloer.

Verrijk je ruimte

Duurzaam laminaat

Laminaat is natuurlijk niet alleen een element in je huis wat mooi moet zijn, maar deze heeft natuurlijk ook een zeer praktisch nut: er moet fijn op gelopen kunnen worden. De vloer is de basis van elke ruimte, letterlijk; het is dan ook bijzonder belangrijk dat deze zo lang mogelijk in perfecte conditie blijft, er is namelijk weinig zo vervelend als een vloer die zijn 'touch' verliest binnen een paar jaar.

Lundia laminaat bewaart jarenlang zijn uitstraling. Dit komt onder andere door de extra sterke toplaag die we aanbrengen op het laminaat. Hiermee beschermen we de vloer namelijk, zodat deze helemaal klaar is voor intensief gebruik en goed bestand is tegen een stootje hier en daar. Omdat wij net zo veel geven om het mooi blijven van je laminaatvloer, geven we je maar liefst 20 jaar garantie op onze vloeren. Zo durven wij zonder enige twijfel de blijvende kwaliteit van ons laminaat te garanderen, ook op de lange termijn.