Filteren
Tonen als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
  1. Stina

    Stina

    € 48,99
Tonen als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
 

Lundia PVC Vloer Betonlook

Een vloer die je nog niet in elke woning tegen komt, maar dat wel elk jaar toeneemt in populariteit is de betonlook vloer. Een stijlvolle, rustgevende vloer die perfect past bij een moderne, industriële of minimalistische woonstijl. Dat een echte betonnen vloer niet de meest gewenste oplossing is, is begrijpelijk. Dit is namelijk zeer hard, koud en natuurlijk niet afgewerkt waardoor het er niet fraai uit zal zien. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor een PVC vloer met een betonlook.

Modern & stijlvol: de betonlook vloer

Een prachtige strakke vloer die je interieur helemaal afmaakt; dankzij de neutrale, lichte tonen van een betonlook vloer introduceer je meer licht in de kamer. In combinatie met de strakke, stoere details die een betonlook vloer heeft wanneer deze van dichterbij wordt bekeken, is het een prachtige vloer. Dankzij de waterbestendigheid van PVC vloeren kun je een PVC betonlook vloer ook zonder enig probleem in de badkamer, keuken of het toilet leggen. Zo kun je jouw woonstijl door de hele woning toepassen.

Voordelen van een PVC betonlook vloer

De PVC vloeren van Lundia zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken. Deze vloeren hebben vele voordelen voor bewoners, zoals:

- PVC vloeren zijn ijzersterk, deze vloeren zijn bestand tegen intensief gebruik en zijn daarom ook perfect voor woningen, kantoren en zelfs winkels
- PVC vloeren zijn makkelijk in het onderhoud; ze houden geen allergenen vast en kunnen door middel van stofzuigen en dweilen met een zacht schoonmaakmiddel worden schoon gemaakt
- PVC vloeren zijn geluiddempend; hierdoor zijn deze perfect voor de bovenverdieping of in een appartement
- PVC vloeren zijn waterbestendig; je kunt ze daarom zonder problemen in de badkamer, het toilet of de keuken leggen
- PVC vloeren kunnen zonder problemen over vloerverwarming of -koeling gelegd worden

Extra groot tegelformaat

Dankzij een extra groot tegelformaat wordt het leggen van een PVC vloer met betonlook nog eenvoudiger. Naast dat dit grote formaat het leggen van de vloer versnelt, creëert dit formaat ook een ruimtelijk effect. Hierdoor lijken ruimtes groter. De PVC vloer met betonlook van Lundia biedt je de mogelijkheid om te genieten van al deze voordelen. Een stoere, frisse en rustgevende vloer leg je met gemak, waardoor je snel kan genieten van deze stijlvolle toevoeging aan jouw woning.

Zelf een betonlook PVC vloer leggen

Het leggen van een betonlook PVC vloer hoeft niet lastig te zijn. Zo hebben de PVC vloeren van Lundia een speciaal clicksysteem waardoor ze zonder enig probleem gelegd kunnen worden. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van de montagehandleiding die Lundia meelevert en de instructievideo bekijken voor tips en voorbeelden.

PVC betonlook vloer kopen bij Lundia

Is een PVC betonlook vloer precies waar je naar op zoek bent voor jouw woning? Dan kun je met de kwaliteit en service van Lundia zeker zijn dat jouw nieuwe vloer van hoge kwaliteit is en je lange tijd veel plezier zal doen. Zo zijn de PVC vloeren van Lundia 100% watervast, zeer slijt- en krasvast en hebben ze een extra sterke topcoat. Met de garantie dat jij minstens 25 jaar kunt genieten van jouw Lundia vloer, kun jij je focussen op jouw prachtige nieuwe vloer zonder je zorgen te hoeven maken.