Filteren
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 10

Aflopend sorteren
per pagina
 1. Lundia PVC planken vloer Berrit

  Berrit

  € 48,99
 2. Hella

  Hella

  € 48,99
 3. Irena

  Irena

  € 48,99
 4. Katrine

  Katrine

  € 48,99
 5. Kristina

  Kristina

  € 45,99
 6. Linna

  Linna

  € 45,99
 7. Lykke

  Lykke

  € 48,99
 8. Ragna

  Ragna

  € 45,99
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 10

Aflopend sorteren
per pagina
 

Lundia PVC vloer houtlook

Lundia’s PVC vloeren met een houtlook zijn een prachtig alternatief voor een houten vloer. Zo maak je je woning helemaal af. Van moderne tot klassieke woonstijlen; houten vloeren zijn veelzijdig en worden daarom overal gebruikt. Echter, zijn houten vloeren prijzig en vragen deze veel onderhoud. Dat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van PVC vloeren met een houtlook is dan ook niet meer dan begrijpelijk. Naast dat deze bijna niet meer van echte houten vloeren zijn te onderscheiden, zijn PVC vloeren slijtvast, waterbestendig, bestand tegen intensief gebruik en vergen deze weinig onderhoud.

Wat is een PVC vloer houtlook

Een PVC vloer houtlook is een fantastisch alternatief voor een houten vloer. Deze lijkt namelijk sprekend op een houten vloer maar is vele malen voordeliger en eenvoudig te onderhouden. Daarbij zijn de PVC vloeren van Lundia voorzien van een speciaal clicksysteem. Hierdoor is het leggen van een PVC vloer gemakkelijk en maakt dit het verhuizen van deze vloer ook zeer simpel. Een PVC vloer wordt gemaakt van polyvinylchloride en steengruis, een zeer sterke combinatie die na het vormen wordt voorzien van een houtlook toplaag. Hierdoor kun je genieten van het warme uiterlijk van een houten vloer, zonder de ongemakken van een echte houten vloer.

Voordelen van een PVC vloer houtlook

PVC vloeren zijn er in verschillende varianten en designs, deze veelzijdigheid maakt het een populaire vloer in woningen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen die PVC vloeren zo geliefd maken:

- Ze zijn bijna niet van houten vloeren te onderscheiden, maar zijn een stuk goedkoper in zowel de aanschaf als het onderhoud
- PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling
- Deze vloeren zijn geluiddempend, perfect voor in een appartement of bovenverdieping
- PVC vloeren zijn zeer duurzaam, zo garandeert Lundia dat je minstens 25 jaar plezier hebt van jouw nieuwe PVC vloer
- Ze zijn antiallergeen en schimmelwerend
- PVC vloeren zijn waterbestendig, ze kunnen daarom probleemloos gelegd worden in de keuken, de badkamer of het toilet
- Deze vloeren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en hebben geen specifiek onderhoud nodig naast het gebruikelijke schoonmaken van de vloeren

De juiste PVC vloer houtlook

Er zijn veel varianten PVC vloeren met een houtlook. Kijk daarom altijd naar het volledige assortiment en filter daarna op jouw voorkeuren. Zo zijn er PVC vloeren met een lichte eiken houtlook, donkere eiken houtlook, wit-grijze houtlook en zit er natuurlijk een groot verschil in warme tonen en koude tonen. Naast de traditionele planken kun je ook kiezen voor extra brede planken die voor een ruimtelijk effect zorgen in een kamer. Een visgraat ontwerp is een variatie op de manier van leggen, waar je de vloer in een zigzag patroon legt in plaats van het bekende horizontale of verticale leggen van de planken. Zo zijn er meer dan genoeg mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een houtlook PVC vloer.

Een houtlook PVC vloer leggen

Dankzij het speciale clicksysteem van Lundia is een PVC vloer leggen zeer gemakkelijk. Zo is een PVC vloer met houtlook binnen een mum van tijd geplaatst en is deze ook makkelijk te verhuizen. Daarbij ontvang je natuurlijk de montagehandleiding van Lundia die het proces uitlegt en kun je gebruik maken van de handige instructievideo om tijdens het leggen op terug te vallen voor tips en voorbeelden.

PVC vloer houtlook kopen bij Lundia

Wanneer een PVC vloer houtlook de stijl is die perfect past bij jouw woning, is het vinden van de juiste vloer en de juiste kwaliteit de volgende stap. Lundia begrijpt dat er in een huis geleefd wordt en dat een vloer daarom bestand is tegen intensief gebruik. Lundia PVC vloeren zijn daarom uitgerust met een extra sterke toplaag waardoor jij gegarandeerd 25 jaar kan genieten van jouw Lundia PVC vloer met houtlook.