Industriële binnendeuren

Je hebt ze overal gezien in de bladen en online; de fraaie industriële deuren. Je twijfelt omdat ze niet in je bestaande situatie passen. Met onze deuren kun je eenvoudig dezelfde sfeer creëren. Deze houten deuren passen namelijk in een bestaand kozijn. Je bestelt deze industriële deuren altijd met een bijbehorend deurbeslagpakket. We bieden twee soorten deuren aan. Ga jij voor een deur voorzien van zwarte of witte grondlak uit de serie Industrieel en Strak? Of wil jij een kant-en-klare afgelakte deur in zwart RAL 9005 of wit RAL 9010 uit de serie Industrieel en Strak PERFECT+? Meer informatie en inspiratie:


Industrieel en Strak

 

Industrieel en Strak PERFECT+

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 115

Oplopend sorteren
per pagina
  1. Schuifdeuren eiken antraciet 2-deurs
  2. Schuifdeuren eiken antraciet 3-deurs
  3. Schuifdeuren glas grijs 2-deurs
  4. Schuifdeuren glas grijs 3-deurs
  5. Schuifdeuren grijs groen 2-deurs
  6. Schuifdeuren grijs groen 3-deurs
  7. Schuifdeuren spiegel en aluminium 2-deurs
  8. Schuifdeuren spiegel en aluminium 3-deurs
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 115

Oplopend sorteren
per pagina
 

Een make-over in jouw huis

Ben je druk aan het plannen om je nieuwe stekje eigen te maken of is jouw ruimte gewoon toe aan een nieuwe look? Denk dan eens aan een houten, industriële binnendeur. Zo'n stoere, minimalistische deur staat prachtig in verschillende soorten woningen. De industriële deur is helemaal in tegenwoordig. Het is een echte eye-catcher die jouw woonruimte een absolute boost geeft! De smalle stijlen brengen bovendien veel licht in huis. Kun jij ook niet wachten?

In het assortiment industriële binnendeuren van Lundia vind je diverse roedeverdelingen. Ga jij voor een rustig model met weinig roedes of juist voor een deur met veel roedes? Ontdek wat bij jouw wensen en interieur past. Wist je dat alle industriële deuren zijn voorzien van 8 mm dik gehard veiligheidsglas? Zo heb jij niet alleen een stijlvolle, maar ook hele veilige deur in huis! Combineer een industriële deur met glas, met onze variant zonder glas. Zo passen de deuren perfect bij elkaar!

Gegrond of afgelakt

Het assortiment deuren uit de serie Industrieel en Strak bestaat uit modellen voorzien van een zwarte of witte grondlak. Dit houdt in dat je de binnendeur nog een keer zelf dient af te lakken. Deur Morris kun je laten aflakken met Lundia Aflak. De deuren uit de serie Industrieel en Strak PERFECT+ zijn al kant-en-klaar voor je afgelakt in het zwart RAL 9005 of wit RAL 9010. 

Bijpassend deurbeslag

Een industriële binnendeur is niet compleet zonder bijpassend deurbeslag. Daarom hebben wij speciale, bijpassende deurbeslagpakketten voor jou samengesteld. Zo weet je zeker dat jouw industriële schuifdeur of draaideur er prachtig uitziet en -zeker niet onbelangrijk- soepel te openen en te sluiten is. Je bepaalt eerst of je voor een schuifdeur of draaideur gaat en kiest vervolgens bijpassend deurbeslag in RVS of zwart. Lundia biedt uiteenlopende modellen. Zo heeft deurkruk 'Tord' rechte, strakke lijnen en deurkruk 'Vidar' juist ronde afwerkingen. Kies het model dat het beste bij jouw interieur en deur past. Er is perfect deurbeslag voor elke industriële binnendeur!