Maak je slaapkamer helemaal af met de nieuwe garderobekasten met schuifdeur van Lundia. De ruimte in de garderobekast wordt uitstekend benut met de praktische opbergvakken. En deze stel je zelf samen. Met deze garderobekast in huis zal jouw slaapkamer een oase van rust zijn.
De garderobekast met schuifdeur wordt opgebouwd vanuit een basis module (romp) met standaard maten. Vanuit de basismodule kan de kast uitgebouwd worden naar verschillende hoogtes en breedtes. De binnenkant van de standaard basismodule bestaat uit 2 gedeelten: 2 legplanken en 2 hangrails. In de breedte kan er uitgebouwd worden met meerdere modules. Hierin kunnen ook 1 of 2 hoekkasten in opgenomen worden. Met de adviseurs van de Lundia winkel kun je afstemmen hoe jouw ideale kast eruit moet gaan zien. Laat je verrassen door deze nieuwe lijn. De Lundia adviseur helpt je graag verder.
v.a. € 2.500,00
Materiaal kasten deur Gemelamineerd spaanplaat
Softclose kasten Ja
Aantal kastdeuren 2 Kastdeuren
Spiegel Met spiegel
Glas kasten Zonder glas
Kleurfamilie Wit
Soort kast Schuifdeuren, Schuifdeurkast
Handgrepen kasten Standaard
Laden kasten Ja
Afwerking kasten Hoogglans
Stijl Modern, Tijdloos
Garantie in jaren 10 jaar

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.