Lundia

Kasten

Kijken, voelen, proberen en samenstellen. Wij vinden dat een nieuwe kast uitzoeken vooral leuk moet zijn. Daar gaan we bij Lundia voor zorgen én bij helpen. Bij Lundia heb je de keuze uit alle denkbare opstellingen, maten, kleuren en schuifdeuren.

Kasten_H&V_Eik-Wit-Grijsgroen_liggend

Altijd een kast die bij je past!

De ideale kast is mooi van buiten en slim ingericht van binnen. En met slim bedoelen we vooral ruim. Want nergens is ruimte zo gewenst als in een kast. Verspil geen centimeter: ontwerp zelf of samen met een adviseur een kast op maat met de perfecte indeling en zoveel mogelijk opbergruimte.

Lundia

Welke kast past bij jou?


iStock-504274084

Lundia helpt je graag!

Voor advies over de stijl die bij je past of de maatvoering die je moet kiezen, ben je bij ons aan het juiste adres. Graag brengen we de kast ook bij je thuis en monteren we deze net zo makkelijk. Dan hoef je dat niet zelf te doen!

Lees meer

Lundia Original; de klassieke boekenkast

Je kunt Lundia Original kasten bijna eindeloos uitbreiden en aanpassen. Lundia Original groeit of krimpt mee met jouw behoeften en jouw leefsituatie. Je kunt eindeloos uitbreiden met onderdelen om een boekenkast, een tv-kast, een bureau, een vitrinekast of zelfs een kledingkast te maken van jouw Lundia Original kast.

Lundia

Blog en meer..

Welke stijl past bij jou?

Combineer de verschillende stijlen met producten en stel jouw nieuwe interieur samen.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.