Wandkast op maat

Wandkasten op maat gemaakt door Lundia. Ontdek de complete collectie wankasten op maat en vind de wandkast die perfect aansluit op jouw wensen. Wandkasten van Lundia zijn passend in ieder interieur. We ontwerpen de kast naar wens en berekenen direct een prijs!

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 of 12

Set Descending Direction
per page
  1. Smalle wandkast op maat met speelse vakverdeling
  2. Wandkast op maat in donker houtfineer
  3. Wandkast op maat in houtfineer en witte deuren
  4. Wandkast op maat in houtfineer met glazen deur en dressoir
  5. Wandkast op maat in houtfineer met hoogglans schuifpanelen en verlichting
  6. Wandkast op maat in wit met laden
  7. Wandkast op maat met  speelse vakverdeling en kleurencombinatie
  8. Wandkast op maat met bijpassend dressoir
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 of 12

Set Descending Direction
per page
 

Wandkast op maat

Met een wandkast op maat kies je voor een product waar de essentie van het Lundia kastensysteem perfect tot zijn recht komt. Welke indeling past het perfecte bij jouw inrichting, smaak en stijl? Zoek je een smalle kast die precies tussen twee andere muren past? Wil je een wandkast met een glazen schuifdeur? Of wil je graag hoogglans schuifpanelen? Het kan bij de wandkasten op maat van Lundia allemaal. Het belangrijkste voor jou is om je eigen stijl goed voor ogen te hebben. Kom langs bij een van onze winkels en laat ons je helpen met de beste indeling van jouw nieuwe wandkast op maat. We ontwerpen de kast naar wens en berekenen direct een prijs!

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.