Maatwerk tot op de milimeter

Lundia

Kasten op maat

Bij Lundia maken wij speciaal voor jou een Kast op Maat. Of je nu wilt wisselen van kleur, stijl of juist een legplank of ladeblok wilt toevoegen. Alles is mogelijk bij Lundia!


binnendeuren

Alles is mogelijk bij Lundia


Lundia kasten bestaan niet voor niets in alle soorten en maten, Of je nu boeken, kleding of iets anders wilt opbergen. Of je dit wilt doen in de woonkamer of juist in de slaapkamer als inloopkast. Of in een hoek, met of zonder deuren, draaideuren of schuifdeuren en jouw gewenste stijl. Alles kan.

Omdat alles mogelijk is hebben wij een aantal voorbeelden van de Kasten op Maat voor je geselecteerd. Laat je inspireren en geef aan hoe wij jouw kast op maat moeten maken!


Bekijk alle voorbeelden
Lundia

Kasten op maat

Lundia

Waar te koop?

lundia-original-naturel-wandkast-detail

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia-nuvola-Dressoir-op-maat

Lundia Nuvola


Lundia Nuvola is een kastsysteem dat zowel standaard maten als maatwerk kent. Voor iedere ruimte het juiste meubel. Wil je meer weten over Nuvola? Bezoek dan de pagina via onderstaande link of ga langs bij een van de Lundia winkels.

Lees meer over Nuvola
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.