Maatwerk tot op de milimeter

Lundia

Kasten op maat

Ruimte nodig voor al je kleren en schoenen? Of gewoon een mooie plek voor je boeken, stripalbums, fotolijstjes of vazen? De kasten op maat van Lundia zijn ervoor gemaakt!

binnendeuren

Kast op maat laten maken


Lundia kasten bestaan niet voor niets in alle soorten en maten, Of je nu boeken, kleding of iets anders wilt opbergen. Of je dit wilt doen in de woonkamer of juist in de slaapkamer als inloopkast. Of in een hoek, met of zonder deuren, draaideuren of schuifdeuren en jouw gewenste stijl. Alles kan met de kasten op maat van Lundia.

Omdat alles mogelijk is hebben wij een aantal voorbeelden van de Kasten op Maat voor je geselecteerd. Laat je inspireren en geef aan hoe wij jouw kast op maat moeten maken!


Bekijk alle voorbeelden
Lundia

Kasten op maat

Lundia

Waar te koop?

lundia-original-naturel-wandkast-detail

Advies en inspiratie voor jou kast op maat


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen hoe jouw ideale kast op maat eruit moet zien!

Lundia heeft naast haar collectie kasten op maat nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia-nuvola-Dressoir-op-maat

Lundia Nuvola


Lundia Nuvola is een kastsysteem dat zowel standaard maten als maatwerk kent. Voor iedere ruimte het juiste meubel. Wil je meer weten over Nuvola? Bezoek dan de pagina via onderstaande link of ga langs bij een van de Lundia winkels.

Lees meer over Nuvola
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.