Lundia

Binnendeuren

Een gevarieerde collectie binnendeuren die jouw interieur compleet maakt. Kies je stijl, combineer en varieer tot je de perfecte binnendeur gevonden hebt.

Lundia binnendeuren

Lundia binnendeuren

Verrassend hoe groot de invloed van binnendeuren is op de sfeer in huis. Met Lundia binnendeuren kun je eindeloos variëren om de perfecte stijl te creëren. Vind je het lastig welke stijl bij jou past? Doe dan inspiratie op met de Lundia stijlgroepen. En niet onbelangrijk: de binnendeuren zijn FSC gecertificeerd. Dat geeft een goed gevoel.

Bekijk alle binnendeuren

Kwaliteitsdeuren zoals jij wilt

Bij ons kun je kiezen tussen goed, beter en best! Zowel in de kwaliteit van de binnendeur als de manier waarop de deur is afgewerkt. We geven dit symbolisch weer met sterren en kwasten. Lees er alles over op onze pagina Kwaliteit.

Alles over Kwaliteit

Lundia

Welke binnendeur past bij jou?

Maak je binnendeur zoals je wilt

Onze deurdesigner helpt je met het samenstellen van jouw binnendeur.

stomp_opdek_binnendeur_Lundia

Binnendeur stappenplan

Waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwe binnendeur? Hoe je 'm helemaal compleet maakt?

We helpen je graag en hebben alles voor je op een rijtje gezet in dit handige stappenplan.

Jij bepaalt helemaal zelf hoe jouw nieuwe binnendeur eruit komt te zien!

Laat stappenplan zien!

Lundia Print & Eigen

Met Lundia beprinte binnendeuren maak je een krachtig statement. Ze geven je interieur een volstrekt uniek karakter. De binnendeur wordt speciaal voor jou gemaakt met een hoogwaardige industriële printer.

Kies je stijl en creëer je eigen binnendeur!

Je kunt kiezen uit verschillende stijlen van minimalistisch tot industrieel en van vintage tot chique. Zo vind je altijd de binnendeur die bij je past!

Bekijk alle prints
Lundia print

Welke stijl past bij jou?

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.