Lundia

Functioneel en Vriendelijk

Persoonlijk, fris en eenvoudig. Een gevarieerde collectie die tijdloos is en de ideale basis vormt wanneer je met een kleine investering je huis een persoonlijke touch wilt geven.

large-shutterstock_598933397

Voor elk wat wils

Verschillende smaken en uiteenlopende materialen komen samen in deze stijlgroep. De perfecte basis om met vriendelijk geprijsde materialen jouw persoonlijke stijl in je woning terug te laten komen. Werk met eenvoudige basis elementen en vergrijsde kleuren om de rust in huis te krijgen. Vooral wanneer je een chaotisch sociaal leven hebt of juist een druk gezin, is overzicht en rust essentieel. Less is more!

Vind eenvoudige vormen en rustige kleuren binnen de keuzemogelijkheden van de deuren, schuifdeuren en laminaat. Transformeer deze stijl naar je eigen huis en verras met elementen die een twist geven aan de inrichting van je interieur.

Bekijk de producten

Functioneel en Vriendelijk

Vind eenvoudige vormen en rustige kleuren binnen de ruime collectie van Lundia. Transformeer deze stijl naar je eigen huis en verras met elementen die een twist geven aan de inrichting van je interieur.


Binnendeuren

Voor ieder wat wils! Niet alleen voor een moderne woonstijl, maar juist ook voor een uitgesproken, landelijk of klassiek interieur. Tip! Trek je woonstijl ook door naar boven met de vriendelijk geprijsde, stijlvolle binnendeuren!

Bekijk de binnendeuren
large-Lundia F&V budget deuren-dicht Eiken natuur-liggend

large-Lundia F&V budget deuren Eiken natuur-model-leest-boek-detail2

Schuifdeurkasten

Een serie vriendelijke geprijsde schuifdeuren met details voor verschillende smaken. De ideale keuze als je met een kleine investering je huis toch iets persoonlijk mee wil geven. Kies uit de vijf verschillende stijlvolle kleuren!

Bekijk de schuifdeurkasten

Laminaat

Een mooie vloer is de basis van je interieur. Dankzij de grote variatie aan kleuren en stijlen, past laminaat in ieder interieur. Deze functioneel en vriendelijke laminaat vloeren zijn 7 mm dik in verschillende stijlvolle rustige kleuren.

Bekijk het laminaat
web-Lundia_laminaat_functioneel-en-vriendelijk+model

Of past een andere stijl beter bij jou?