Lundia

Boekenkast systemen

Jouw boekenverzameling is net zo gevarieerd als je interesses. Gelukkig heeft Lundia voor elke verzameling en ieder interieur passende boekenkast systemen.

BlankGelakt-Boekenkast-breed

Boekenkast systemen voor elke verzameling

Bij de boekenkast systemen van Lundia moet je denken aan verschillende modules, waarmee je de perfecte boekenkast samenstelt voor jouw kamer. Omdat je kunt kiezen uit een enorm scala aan materialen, kleuren, breedtes en hoogtes, is er altijd een oplossing voor een boekenkast op maat. Niet alleen voor je verzameling boeken, maar ook voor allerlei andere spullen die gezien mogen worden. Liever niet alles in zicht? Met één van de boekenkast systemen met laden of deurtjes is dat ook geen probleem.

Shop het Original systeem

Inspiratie voor jouw boekenkast systeem

Met zoveel boekenkast systemen is het misschien lastig kiezen. Daarom helpen we je graag bij een van de Lundia-verkooppunten. Laat je inspireren door de verschillende systemen en vertel ons waar jouw ideale boekenkast aan moet voldoen. En welke uitstraling het beste past bij jouw stijl. We maken dan samen een ontwerp op maat.

Maak een afspraak
lundia-boekenkast-met-trap
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia

Boekenkasten

Boekenkast lundia original_sq

Boekenkast systemen in onze winkels

De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van de boekenkasten systemen van Lundia. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia winkel