Stoer & Smaakvol

Lundia

Stoer & Smaakvol

Deze deuren geven je meteen een knus gevoel. Landelijk, gastvrij en open. Jij kiest voor stoer!

landelijke deuren

Landelijke binnendeuren

Geïnspireerd op de klassieke Amerikaanse boerderijdeur. Karaktervol door eenvoud. Ze geven een stoer en robuust landelijke karakter aan je woning. En dan ook weer heel eigentijds.

Je creëert een knus gevoel. Gastvrij en open.

Bekijk alle landelijke binnendeuren

Stoer & Smaakvol

Combineer de binnendeuren van de stijlgroep Stoer en Smaakvol met een industrieel schuifrailsysteem en je waant je al snel in een stoere loods. Laat je inspireren!


landelijke binnendeuren

Landelijk deurbeslag

Maak je landelijke deur nog stoerder met zwarte accessoires.

Sierband Anemoon

Met sierband Anemoon kun je een schuurdeur van het platteland van Amerika in je eigen huis creëren. Deze metalen band plaats je op de buitenzijde van je draaideur, 2 of 3 per deur.

Siernagel Anjer

De siernagels Anjer bootsen de constructie van de deur na. Met deze ‘pinnen’ bevestig je als het ware de stijlen en dorpels van de deur. Dit geeft een ambachtelijke en stoer karakter aan je deuren. Je kunt kiezen voor 2 of 4 pinnen per hoek. Anjer is niet in combinatie met Anemoon toe te passen. Dus kies welk accessoire bij jou past.

Deurkruk Petunia

Deurkruk Petunia maakt het geheel compleet. Deze zwarte deurkruk past betreft sfeer en vormgeving helemaal in deze stijl. Het bijpassende toiletgarnituur zorgt ervoor dat je deze stijl in je hele huis door kan voeren.

Landelijke binnendeuren passen bij verschillende interieurstijlen

In dit blogartikel inspireren we je graag over het combineren van landelijke binnendeuren met verschillende interieurstijlen.

Lees snel verder!

Ga naar dit blog
Lundia binnendeuren

Of past een andere stijl beter bij jou?

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.