Lundia

Stoer en Smaakvol

Deze deuren geven je meteen een knus gevoel. Landelijk, gastvrij en open. Jij kiest voor stoer!

landelijke deuren

Landelijke binnendeuren

Geïnspireerd op de klassieke Amerikaanse boerderijdeur. Karaktervol door eenvoud. Ze geven een stoer en robuust landelijke karakter aan je woning. En dan ook weer heel eigentijds.

Je creëert een knus gevoel. Gastvrij en open.

Bekijk alle landelijke binnendeuren

Stoer en Smaakvol

Combineer de binnendeuren van de stijlgroep Stoer en Smaakvol met een industrieel schuifrailsysteem en je waant je al snel in een stoere loods. Laat je inspireren!


landelijke binnendeuren

Landelijk deurbeslag

Maak je landelijke deur nog stoerder met zwarte accessoires.

Sierband Stine

Met sierband Stine kun je een schuurdeur van het platteland van Amerika in je eigen huis creëren. Deze metalen band plaats je op de buitenzijde van je draaideur, 2 of 3 per deur.

Siernagel Ulla

De siernagels Ulla bootsen de constructie van de deur na. Met deze ‘pinnen’ bevestig je als het ware de stijlen en dorpels van de deur. Dit geeft een ambachtelijke en stoer karakter aan je deuren. Je kunt kiezen voor 2 of 4 pinnen per hoek. Ulla is niet in combinatie met Stine toe te passen. Dus kies welk accessoire bij jou past.

Deurkruk Tarik

Deurkruk Tarik maakt het geheel compleet. Deze zwarte deurkruk past betreft sfeer en vormgeving helemaal in deze stijl. Het bijpassende toiletgarnituur zorgt ervoor dat je deze stijl in je hele huis door kan voeren.

Landelijke binnendeuren passen bij verschillende interieurstijlen

In dit blogartikel inspireren we je graag over het combineren van landelijke binnendeuren met verschillende interieurstijlen.

Lees snel verder!

Ga naar dit blog
Lundia binnendeuren

Of past een andere stijl beter bij jou?