Lundia

Kledingkast

Ben jij op zoek naar een nieuwe kledingkast? Laat je verrassen door onze nieuwe lijn in kledingkasten! De kleding die jij elke dag draagt moet je een plek geven die het verdient!

small-Lundia E&E Landelijk deuren Birgit wit

Wat voor kledingkast zoek je?

Het is tijd om op kastenjacht te gaan! Wat past binnen jouw smaak? Doe je mee met de trends en kies je voor een open kast? Of heb je de ruimte voor een inloopkast? Zoek je een kledingkast met veel vakken of juist een kast met schuifdeuren? Bij Lundia is het aanbod kledingkasten erg breed, je slaagt gegarandeerd! Wil je liever een kledingkast op maat die precies is afgestemd op jouw wensen? Ook dat kan bij Lundia!

Wij helpen je graag met een ontwerp op maat.

Laat ons je helpen in een online advies gesprek. Tijdens dit gesprek kan jij al je wensen kwijt en terwijl wij je droomkast ontwerpen.

Online Advies

Kledingkast met draaideur

De kledingkast met draaideur is, net als de kledingkast met schuifdeur, zelf samen te stellen met 2, 3, 4 of meer deuren. Ook kleur, handgrepen en afwerkingen kun je bij de draaideur geheel zelf samenstellen.

Om de talrijke mogelijkheden te bespreken staan de adviseurs van de Lundia winkel klaar. Zij nemen uitgebreid de tijd om alle wensen uit te werken.

Kledingkast met schuifdeuren

Stel je eigen kledingkast samen met een kledingkast met schuifdeur. Kies je voor 2-, 3-, of 4-schuifdeuren? En welke kleur wil je de schuifpanelen geven? Door de grote schuifpanelen oogt een kledingkast met schuifdeur altijd overzichtelijk en ruim. Kledingkasten met schuifdeur ontwerp en bestel je gemakkelijk online.

Bestel online
garderobekast-met-draaideuren

web-slimvanbinnen_leg

Inloopkledingkast

Met de inloopkledingkasten van Lundia wordt je kast een ruimte om in weg te dromen. Zie je het al voor je? Al je kleding, beddengoed en schoenen netjes gesorteerd in één prachtige opbergruimte. Hoe je de kast praktisch inricht kan je helemaal zelf bepalen. De inloopkast is namelijk volledig zelf samen te stellen.

Meer over inloopkasten

Lundia

Bekijk ook onze kledingkasten

Populaire kledingkasten:

Kledingkast op maat
Kledingkast met schuifdeuren
Kledingkast zwart
Kledingkast wit
Kledingkast schuifdeur (mogelijkheden)