Lundia

Helder en Verfijnd - Scandinavisch

Eenvoud en functionaliteit komen met lichte pasteltinten samen in Scandinavische sferen. Oog voor vormen, lijnen en ambacht maakt deze woonstijl uniek.

601128524

Scandinavische sferen

Ben je dol op een licht en ruimtelijk interieur, ingericht met natuurlijke materialen? Dan past de Scandinavische woonstijl goed bij jou! Start met een lichte basiskleur en een zachte accentkleur die de basis vormen van je inrichting. Zo creëer je eenheid, sfeer en rust!

Bekijk de producten

Helder en Verfijnd

De collectie schuifdeuren en binnendeuren uit de collectie Helder en verfijnd sluiten perfect aan op jouw wensen. Dit wordt gekenmerkt door de strakke lijnen, geometrische vormen en ruime keuze in kleuren waarbij je je thuis voelt.


Binnendeuren

Maak je interieur af met een Lundia binnendeur van de collectie Helder en Verfijnd. De binnendeuren zijn strak vormgegeven door het samenspel van verticale en horizontale lijnen. Zowel je basis meubelen als je accessoires kunnen, in de juiste combinatie, balans in je woning brengen.

Zo kan jij heerlijk genieten in jouw woonkamer in Scandinavische sferen!

Bekijk de binnendeuren
large-Lundia_H&V_Eik-Wit-Grijsgroen_bdeur_model-dansend_deur_uitsnede

Lundia_H&V_Eik-Wit-Grijsgroen_staand_model-fotografeert-hond

Schuifdeurkasten

Binnen de Helder en verfijnd collectie sluiten de schuifdeurkasten van Lundia perfect aan op de Scandinavische woonstijl. De schuifdeuren worden gekenmerkt door de strakke lijnen, geometrische vormen en ruime keuze in kleuren waarbij je je thuis voelt. Laat je inspireren!

Bekijk de schuifdeurkasten

Of past een andere stijl beter bij jou?