Lundia

Inloopkast

Een inloopkast is een kast waar velen van dromen. Stijlvol, elegant en van alle gemakken voorzien; speciaal voor jou. Want wie wil er nou geen inloopkast in huis op maat laten maken? Een plek waar je al jouw kleding, schoenen en accessoires kwijt kan op een overzichtelijke en prachtige manier. Zo kun je ook van jouw collectie genieten wanneer je deze niet draagt en vergeet je het niet omdat het ergens achter in een kast ligt.

large-Lundia_schuifdeuren_detail-schoenenplanken

Jouw perfecte inloopkast realiseren

De kasten van Lundia zijn veelzijdig en maken het gemakkelijk om een inloopkast in te delen precies zoals jij dat wilt. Zelf een inloopkast samenstellen biedt je de mogelijkheid om een kast in te delen zodat deze perfect past in jouw woning. Een ruimte met een schuine wand of een aflopend dak kan nu ook jouw droomkast worden. Wanneer er geen ruimte is om een U-vormkast te plaatsen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoekkast. Voorbeelden van onze inloopkasten met bijbehorende vanafprijzen zijn op onze website te vinden. Kijk naar de mogelijkheden en vindt de perfecte inloopkast voor jouw woning.

Ontwerp zelf

Inloopkast verlichten

Er zijn vele manieren om een inloopkast te verlichten. Zo zijn er natuurlijk de verlichting die aan het plafon of de muur gehangen worden. Daarnaast kun je kiezen om spots te installeren in de ruimte om zo de kast en de inhoud hiervan te belichten. Wat ook steeds vaker wordt toegepast, is het gebruik van ledverlichting en ledstrips in de kasten om deze van boven of van achteren te belichten. Dit geeft een stijlvol effect en kan zelfs andere kleuren licht in de kast schijnen om een moderne uitstraling of een specifieke setting te creëren.

Zoek een Lundia verkooppunt
inloopkast-op-maat-met-open-indeling-lundia-kasten-op-maatjpg

Inloopkasten

Accessoires in de inloopkast

Naast kleding, kun je veel meer kwijt in jouw nieuwe inloopkast. Zo kun je speciale vakken en lades voor schoenen, tassen, sieraden en riemen in de kast laten bouwen. Op die manier kun je deze accessoires op de juiste manier opbergen en tegelijkertijd showcasen. Daarnaast kun je ook draadmanden plaatsen om hier sokken, sjaals, panty's en ondergoed in te bewaren. Zo neemt het niet zoveel ruimte in als een volledige lade en kun je er gemakkelijk bij. Een goede indeling met zowel planken, lades en stangen maakt een inloopkast de perfecte oplossing voor niet alleen mensen met veel kleding. Ook wanneer je graag veel kleding ophangt, aparte werkkleding hebt of een verzameling op een mooie plek wilt bewaren kan een inloopkast de perfecte opbergplek zijn voor jou.


large-Lundia_schuifdeuren_detail-schoenenplanken

Inloopkast ontwerpen

Wanneer je bezig bent met het ontwerpen van jouw eigen inloopkast, is het belangrijk dat je niet alleen nadenkt over welke soort deuren en welk materiaal je in de kast wilt hebben. De indeling, afmetingen en verschillende dimensies zijn ook belangrijke aspecten van een kast. Twijfel je over de afmetingen of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden in de ruimte die je hebt? Plan dan een online- of thuisadviesgesprek in met één van onze Lundia-thuisadviseurs. Deze komen bij je langs en nemen alle kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen mee zodat je in alle rust deze samen kunt doornemen in de ruimte. Daarna zal onze thuisadviseur alle mogelijkheden en verschillende ideeën met je bespreken waarna er ter plekken met een 3D-programma een kleine uitwerking wordt gemaakt. Zo krijgt je gelijk een beeld van jouw nieuwe inloopkast. Een professioneel plan wordt later, nadat jouw wensen en ideeën verder zijn uitgewerkt, samen met de bijbehorende offerte gepresenteerd.

Ontwerp zelf

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.