Lundia

Inloopkast

Met een inloopkast van Lundia creëer je een ruimte waar je helemaal in kunt wegdromen! Stijlvol, elegant en van alle gemakken voorzien!

large-Lundia_schuifdeuren_detail-schoenenplanken

De voordelen van een inloopkast van Lundia

Met een inloopkast van Lundia kies je voor een opbergruimte van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast ontvang je bij onze inloopkasten tot wel 15 jaar garantie!

Het prettige aan de kasten van Lundia is dat je jouw inloopkast volledig zelf kunt samenstellen. Heb je niet de ruimte voor een kast in U-vorm, dan beperk je je toch gewoon tot een hoekkast. Jij bepaalt dus helemaal hoe jouw inloopkast eruit komt te zien en hoeft alleen nog te zorgen voor de vulling!

Bekijk de collectie inloopkasten

Nieuwe ideëen voor jouw inloopkast

Heb je de ruimte voor een inloopkast in huis, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of wil je van jouw inloopkast een unieke ruimte maken die indrukwekkend oogt en jou keer op keer verrast? Laat je bij één van onze verkooppunten helpen voor een uniek ontwerp of de ultieme doorvertaling van jouw droomplaatje!

Zoek een Lundia verkooppunt
inloopkast-op-maat-met-open-indeling-lundia-kasten-op-maatjpg

large-Lundia_schuifdeuren_detail-schoenenplanken

Jouw eigen inloopkast maken

Met de inloopkasten van Lundia krijg jij de kans om helemaal je eigen inloopkast te maken. Van het ontwerpen tot aan de kast in elkaar zetten. Doordat de inloopkasten van Lundia op maat gemaakt worden, kunnen al jouw wensen worden verwerkt. Nadat de kast besteld is, wordt de kast in onderdelen bij jouw thuis afgeleverd. Je kunt daarna dus zelf aan de slag om jouw eigen ontworpen inloopkast in elkaar te zetten. Zo heb je uiteindelijk een inloopkast staan die je zelf hebt ontworpen én gemaakt!

Zie je het niet zo zitten om alles helemaal zelf te in elkaar te zetten? De kasten zijn ook te bestellen met montageservice. Dan hoef je dit niet zelf te doen.

Bekijk de collectie inloopkasten

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.