Een echte moderne klassieker

Lundia

Original Buffetkast

Lundia buffetkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk. Met ons modulaire buffetkastsysteem bepaalt u geheel zelf uw stijl en functionaliteit.

lundia-boekenkast-in-melkwit-design

Original buffetkasten


De buffetkasten van Lundia Original worden op maat gemaakt. U stelt uw eigen buffetkast samen. Met vitrineglas, deuren, laden, kleppen, open en/of gesloten, grepen of juist greeploos. We beschikken daarbij uit een kleurenpalet van meer dan 40 moderne kleuren. Hoogte, breedte en diepte bepaalt u allemaal zelf. U koopt dan ook een buffetkast die perfect past in uw woonomgeving. Strak, klassiek, modern of hoog; u kunt alle kanten op.

Graag ontwerpen onze adviseurs middels verschillende 3D tekenprogramma's uw buffetkast. Dat kan in een van onze vestigingen en zelfs bij u thuis. Daarna staat ons team van ervaren monteurs voor u klaar om uw droomkast bij u thuis in perfecte staat te monteren. Aarzel niet en vertel ons hoe uw buffetkast eruit mag zien!

Ontwerp je eigen buffetkast

Ontwerp zelf en bestel online

Lundia Original bestel je gemakkelijk in onze vernieuwde webshop!

Laat je inspireren, bestel een kast of ontwerp je droomkast helemaal zelf met onze kastconfigurator.

Liever hulp van een expert? Via onze webshop kun je gratis een online adviesgesprek inplannen. In deze online afspraak ontwerpt onze adviseur geheel vrijblijvend een kast naar jouw wensen.

Shop online
lundia-original-buffetkast-detail
Lundia

Welke buffetkast past bij jou?

Lundia

Thuisadvies

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.