Een echte moderne klassieker

Lundia

Original TV audiomeubel

Met het Original systeem stelt u uw eigen TV meubel samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzonder TV meubel, passend bij uw voorkeur en interieur.

lundia-original-tv-kast

Unieke TV meubelen


Een TV audiomeubel is niet meer weg te denken uit de woonkamer. U wil dan ook graag een fraaie, praktische kast. Uw TV in het zicht of juist aan het zicht onttrokken? Daarbij nog voldoende opbergruimte voor boeken, dvd's en plaats voor uw soundbar?

Met het handige Lundia Original opbergsysteem kunt u alle kanten op. Of u nu kiest voor een complete wandkast of een kleiner model TV-kast. U bepaalt zelf de indeling en functionaliteit. Wij houden rekening met snoeren, stekkers en voldoende ventilatie. Met keuze uit meer dan 40 kleuren geeft u de kast uw eigen stijl mee. De hoogte of de breedte in, Lundia Original maakt het mogelijk.

Ontwerp je eigen tv kast

Ontwerp zelf en bestel online

Lundia Original bestel je gemakkelijk in onze vernieuwde webshop!

Laat je inspireren, bestel een kast of ontwerp je droomkast helemaal zelf met onze kastconfigurator.

Liever hulp van een expert? Via onze webshop kun je gratis een online adviesgesprek inplannen. In deze online afspraak ontwerpt onze adviseur geheel vrijblijvend een kast naar jouw wensen.

Shop online
lundia-houten-boekenkast
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.