Lundia

Authentiek en Sierlijk - Klassiek

Stijlvolle modellen en tijdloze klassiekers. Luxe binnendeuren en schuifdeurkasten die door hun mooie sierlijsten, geprofileerde vormgeving en degelijke kwaliteit sfeer ademen.

stock-photo-sofa-in-classic-white-interior-d-render-interior-mock-up-599554937

Een klassiek tintje

In welke woonstijl voel jij je thuis? Hou je van ronde vormen, ornamenten en authentieke elementen, dan is de stijlgroep Authentiek en Sierlijk van Lundia wat voor jou. Een klassieke woonstijl die zich kenmerkt als sierlijk, luxe en rijk. Combineer zoals jij het wil en jouw klassieke, warme woonsfeer is geboren!

Bekijk de producten

Authentiek en Sierlijk

De collectie schuifdeuren en binnendeuren uit de collectie Authentiek en Sierlijk sluiten perfect aan op jouw wensen. Deze Klassieke stijl wordt gekenmerkt door de sierlijke vormen en jaren 30 stijl dat warmte en sfeer uitstraalt. Laat je inspireren!


Schuifdeurkasten

In de styling worden natuurlijke materialen gecombineerd met mooie stoffen zoals fluweel en fraaie dessins. Met de combinatie van de klassieke modellen schuifdeuren blijven de Lundia kasten altijd stijlvol. Combineer de schuifdeuren in een kleur en met accessoires naar wens!

Bekijk de schuifdeurkasten
large-Lundia A&S klassiek deuren Lars wit

large-Lundia A&S klassiek binnendeur Willemijn met model_vierkant

Binnendeuren

Ornamenten sieren het plafond en bloemen brengen sfeer. Mix en match deze woonstijl met de klassieke binnendeuren van Lundia. Je herkent de klassieke deuren door de traditionele lijnen en het glas in lood. Een authentieke uitstraling!

Bekijk de binnendeuren

Of past een andere stijl beter bij jou?