Praktisch en ergonomisch

Lundia

Original Werkplek

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing. Met Lundia ontwerpt u de ideale bureaukast voor thuis of kantoor.

lundia-original-moderne-werkplek-op-maat

Fijn werken met Lundia Original


Lundia werkt altijd toe naar een oplossing die zowel praktisch als mooi is, met opbergen als specialiteit. Doordat we niet werken met standaard producten hebben wij altijd een oplossing voor iedere opbergvraag. Of het nu gaat om een vrijstaand kantoormeubel of een complete wandkast met bureau.

Kantoor aan huis, studeerplek, studentenkamer, thuiswerken, aan elke werkplek worden weer andere eisen gesteld. Omdat Lundia maatwerk kan bieden op het gebied van bovenbladen is bijna elke oplossing mogelijk.

Bekijk alle bureaukasten

Ontwerp zelf en bestel online

Lundia Original bestel je gemakkelijk in onze vernieuwde webshop!

Laat je inspireren, bestel een kast of ontwerp je droomkast helemaal zelf met onze kastconfigurator.

Liever hulp van een expert? Via onze webshop kun je gratis een online adviesgesprek inplannen. In deze online afspraak ontwerpt onze adviseur geheel vrijblijvend een kast naar jouw wensen.

Shop online
lundia-original-bureau-detail
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.