Lundia

Boekenkast op maat

Op zoek naar een unieke kast om al je spullen stijlvol op te bergen? Een boekenkast op maat van Lundia biedt alle mogelijkheden voor een kast van vloer tot plafond, van muur tot muur en alles daar tussenin. Ontdek het bij Lundia!

boekenkast-op-maat-met-deuren

Jouw boekenkast op maat gemaakt

Boeken in alle soorten, dierbare souvenirs, handige ordners, mooie vazen… je geeft ze allemaal graag een mooie plaats in huis. Lundia helpt je een handje met een boekenkast, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig. Van de vloer tot aan plafond, kamerbreed van muur tot muur of juist smal en rank in een hoek van de kamer. Zelfs een schuin dak is geen probleem. Samen met Lundia creëer je een boekenkast die net zo uniek is als jij.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Combineer voor jouw unieke ontwerp

In een open boekenkast op maat komen je spullen fantastisch tot hun recht, terwijl een dichte kast zorgt voor een rustige uitstraling. Maar waarom zou je ze niet combineren? Laat je verrassen in een online advies gesprek. Onze expert ontwerpt je boekenkast op maat. Met legplanken, deuren en ladeblokken, in de kleur en stijl die bij jou past.

Wij helpen u graag verder met specialistisch advies bij u thuis of online! Doe een thuisadvies aanvraag of plan een online advies gesprek en samen ontwerpen wij uw boekenkast op maat!

Advies afspraak
lundia-witte-boekenkast
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het je goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.

Lundia

Waar te koop?

Lundia

Boekenkasten