Lundia

Open en Bewust - Modern

Een stijl met schwung! Toon lef met grove ambachtelijke materialen en je interieur krijgt een zelfverzekerd karakter. Moderne details tot in de puntjes!

large-shutterstock_573402637

Modern design

Met ingrediënten als staal, steen, beton, aluminium, hout en leer kun je een moderne woonruimte creëren. De truc zit in de juiste combinaties en de kwaliteit van de materialen. Stoere meubels, luxe accessoires en moderne details maken het karakter van deze woonstijl.

Durf te spelen met grove onbewerkte materialen en rustieke details, de trend onder moderne inrichtingen. Deze trend kun je op een leuke manier toepassen door te kiezen voor een muur van bakstenen in combinatie met een robuuste binnendeur. Vind deze woonstijl in de Lundia collectie terug bij de binnendeuren en schuifdeurkasten. Hierbij zijn strakke lijnen en grote vlakken een sterk terugkomend element. Weloverwogen en uitgebalanceerde ontwerpen.

Bekijk de producten

Open en Bewust

De collectie schuifdeuren en binnendeuren uit de collectie Helder en verfijnd sluiten perfect aan op jouw wensen. Dit wordt gekenmerkt door de strakke lijnen, geometrische vormen en ruime keuze in kleuren waarbij je je thuis voelt.


Schuifdeurkasten

Vind deze woonstijl in de Lundia collectie terug bij de schuifdeurkasten. Hierbij zijn strakke lijnen en grote vlakken een sterk terugkomend element.

Bekijk de schuifdeurkasten
large-Lundia O&B industrieel deuren schoolbord-model-zingend

Open en bewust binnendeuren

Binnendeuren

Deze trend kun je op een leuke manier toepassen door te kiezen voor een muur van bakstenen in combinatie met een robuuste binnendeur. Weloverwogen en uitgebalanceerde ontwerpen.

Bekijk de binnendeuren

Of past een andere stijl beter bij jou?