Lundia

Ondervloer laminaat

Heb je een nieuwe laminaat vloer gekocht? Of wil je een nieuwe laminaat vloer kopen? Dan is het van groot belang dat je de juiste ondervloer kiest! Op die manier kun je jouw vloer optimaal voorbereiden voor gebruik en ben je verzekerd van langdurig plezier!

large-Lundia_laminaat_functioneel-en-vriendelijk_web

Kies de juiste ondervloer bij je laminaat

Ben je op zoek naar een Lundia laminaat vloer, of heb je net een nieuwe vloer gekocht? Zorg er dan ook voor dat je een goede ondervloer uitzoekt! Een goede ondervloer is essentieel voor de levensduur van jouw nieuwe vloer. Wil je weten welk type ondervloer het beste past bij jouw laminaatvloer? Laat ons je hier kort uitleggen waar je op moet letten. Bekijk ook ons aanbod laminaatvloeren als je er al uit bent wat voor ondervloer je nodig hebt!

Bekijk de collectie laminaat

Welke ondervloer heb ik nodig?

Een ondervloer wordt vaak onderschat in zijn waarde. We vinden het belangrijk om jou de juiste ondervloer te laten kiezen. Zo weet je zeker dat niet alleen de basisvloer geen beschadiging oploopt, maar je weet ook zeker dat je het meeste uit je laminaatvloer haalt! Er zijn een aantal zaken die je voor jezelf dient door te nemen:

  • Zoek uit wat voor basisvloer in huis ligt! Niet elk type ondervloer is geschikt voor de basisvloer die in huis ligt.
  • Bedenk je goed hoe intensief de vloer en de ondervloer gebruikt gaat worden! Wordt de kamer vaak of juist nauwelijks gebruikt? Dat maakt veel uit voor het type ondervloer dat je kiest!
  • Ga voor jezelf na wat de ondervloer doet met de akoestiek. Zijn er in jouw woning geluidsisolerende regels waar je rekening mee dient te houden? Of heb je rekening te houden met loopgeluiddemping? Dan dien je hier de ondervloer ook op af te stemmen.
Lundia laminaat