Lundia

Eerlijk en Eigentijds – Natuurlijk

Een natuurlijk karakter met liefde voor materiaal en vorm. Vind jouw binnendeur, schuifdeurkast of laminaat die door hun natuurlijke look & feel een mooi en sfeervol karakter aan een woonruimte geven.

stock-photo-modern-living-room-with-nature-view-d-rendering-image-there-are-decorate-room-with-wood-there-595187249

Een natuurlijke woonstijl

Een natuurlijke woonstijl straalt rust en warmte uit. Deze stijl wordt gekenmerkt door de ongedwongen sfeer en het eenvoudige, maar warme karakter. Houten bijzettafels, ladders en grove houten materialen bepalen de sfeer. Zet de puntjes op de i met wollige dekens, natuurlijke vloerkleden en een bosje veldbloemen en kom helemaal tot rust!

Bekijk de producten

Eerlijk en Eigentijds

De schuifdeuren, binnendeuren en laminaat van Lundia combineren smaakvol in deze woonstijl. Combineer het laminaat met de schuifdeuren en binnendeuren. Door de eenheid ontstaat er een harmonieus, sfeervol geheel. Laat je inspireren!


Laminaat

De natuurlijke uitstraling van het laminaat wordt gecreëerd door de voelbare structuur die de originele lijnen van de houtnerven volgen. Deze eerlijke en eigentijdse laminaat vloeren zijn 8 mm dik en hebben aan de lange zijden een v-groef.

Bekijk het laminaat
large-Lundia E&E Landelijk binnendeur levi sanne

large-Lundia E&E Landelijk deuren Birgit wit staand

Schuifdeurkasten

De schuifdeuren uit de Eerlijk en Eigentijds collectie kunnen smaakvol worden gecombineerd in deze natuurlijke woonstijl, met details die zich thuis voelen in elk interieur.

Bekijk de schuifdeurkasten

Binnendeuren

Kies uit de verschillende modellen binnendeuren om jouw interieur compleet te maken. Kies je stijl, combineer en varieer tot je de perfecte binnendeur gevonden hebt.

Bekijk de binnendeuren
large-Lundia E&E Landelijk binnendeur levi sanne

Of past een andere stijl beter bij jou?