Maatwerk tot op de milimeter

Lundia

Kledingkasten op maat

Bij Lundia maken wij speciaal voor jou een kledingkast op maat. Of je nu wilt wisselen van kleur, stijl of juist een legplank of ladeblok wilt toevoegen. Alles is mogelijk bij Lundia!

Lundia kast op maat kiezen op laptop

Kledingkast op maat laten maken

Soms heeft je slaapkamer niet de afmetingen om een standaard kast in kwijt te kunnen. En soms wil je gewoon een kledingkast hebben die nét even anders is dan een normale kledingkast. De kledingkasten van Lundia bestaan echt in alle soorten en maten. Of je nu veel kleding wilt ophangen, of juist veel schoenen kwijt wil, of je nu schuifdeuren of draaideuren zoekt, alles kan geoptimaliseerd worden naar jouw stijl en smaak!

Lundia schuifdeuren en schuifdeurkasten hebben we in alle soorten en maten. In een hoek, met of zonder deuren en in elke gewenste stijl; kortom een schuifdeurkast helemaal op maat gemaakt voor jou. Ontdek alle mogelijkheden van een Lundia schuifdeurkast in onze configurator en bestel eenvoudig online in onze webshop.

Ontwerp zelf
Lundia

Kledingkasten op maat

Lundia

Waar te koop?

nevelgrijs-garderobekast-2 (2)

Advies en inspiratie voor jou kast op maat


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen hoe jouw ideale kast op maat eruit moet zien!

Lundia heeft naast haar collectie kasten op maat nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia voor jouw kledingkast op maat

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.