Een echte moderne klassieker

Lundia

Elements werkplek

Lundia Elements biedt een nieuwe lijn werkplekken aan. Ergonmisch verantwoord, modulair en met de vertrouwde kwaliteit van Lundia.

lundia-elements-werkplek-bureau-detail

Elements Werkplek


Met Lundia Elements is uw werkplek volledig op maat te maken. Een geavanceerd opbergsysteem en een volwaardig inrichtingssysteem zorgen voor de ultieme werkpek.

Een werkplek richt u in met de juiste onderdelen en accessoires. Lundia Elements biedt een compleet assortiment aan dat bestaat uit schappen, een bureau, lades, klep-elementen en nog veel meer.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vrijblijvende geĆÆnformeerd wil worden over de mogelijkheden. Dat kan in een van onze winkels maar Lundia heeft ook adviseurs die bij u thuis de situatie door kunnen spreken en ter plekke een ontwerp kunnen maken.

Bekijk alle mogelijkheden
Elements-werkplek-met-klep-detail-lundia-kasten-op-maat

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.