Een echte moderne klassieker

Lundia

Elements wandkast

Lundia Elements biedt een nieuwe lijn inloopkasten aan. Nieuwe stijl, nieuwe kleuren maar met de vertrouwde kwaliteit van Lundia.

Lundia-Elements-wandkast

Elements Wandkast


Met Lundia Elements is uw wandkast volledig op maat te maken. Een geavanceerd opbergsysteem en een volwaardig inrichtingssysteem zorgen voor de ultieme combinatie van opbergen en etaleren.

Een wandkast richt u in met de juiste onderdelen en accessoires. Lundia Elements biedt een compleet assortiment aan dat bestaat uit schappen, een bureau, lades, klep-elementen en nog veel meer.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vrijblijvende geĆÆnformeerd wil worden over de mogelijkheden. Dat kan in een van onze winkels maar Lundia heeft ook adviseurs die bij u thuis de situatie door kunnen spreken en ter plekke een ontwerp kunnen maken.

Bekijk alle mogelijkheden
Lundia-Elements-wandkast-met-klep-lundia-kasten-op-maat

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.