Lundia

Modulaire boekenkast

Van een enkele Lundia boekenkast tot een complete thuisbibliotheek: met de boekenkasten van Lundia stel je de boekenkast samen die perfect past bij jouw wensen en woning!

lundia-modulaire-boekenkast

De perfecte modulaire boekenkast

Van welke stijl je ook houdt, Lundia heeft een modulaire boekenkast voor elk interieur. Van stijlvol wit tot vrolijk kleurrijk en van warm donker houtfineer tot een lichte Scandinavische uitstraling. Met verschillende modules stel je zelf de perfecte combinatie samen. Combineer open modules met onderdelen met deuren of laden. Of integreer een compleet bureau in je boekenkast. Door te variëren in hoogte en diepte, past de kast perfect in de ruimte waar jij ‘m wilt hebben.


Hulp nodig? Onze adviseur helpt je graag in een online advies op maat gesprek. In dit gesprek maakt de adviseur een geheel vrijblijvend kastontwerp en offerte voor je.

Plan een online advies gesprek

Stel je modulaire boekenkast samen

Een modulaire boekenkast van Lundia biedt eindeloos veel mogelijkheden. Niet alleen in vorm en afmeting, maar ook in kleur en materiaal. Samen met een van onze adviseurs stel je de combinatie samen die aansluit bij jouw wensen. Laat je vooral inspireren door de boekenkasten op deze website.

De modulaire kasten van Lundia zijn zelf te ontwerpen en gemakkelijk online te bestellen via de lundia kastconfigurator.

Ontwerp je eigen kast
lundia-boekenkast (3)
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia

Boekenkasten

Boekenkast lundia original_sq

Modulaire boekenkasten in onze winkels


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van een kleine greep uit onze Lundia boekenkasten collectie. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia winkel