Lundia

Binnendeuren

Een gevarieerde collectie binnendeuren die jouw interieur compleet maakt. Kies je stijl, combineer en varieer tot je de perfecte binnendeur gevonden hebt.

Lundia binnendeuren

Lundia binnendeuren

Verrassend hoe groot de invloed van binnendeuren is op de sfeer in huis. Met Lundia binnendeuren kun je eindeloos variëren om de perfecte stijl te creëren. Vind je het lastig welke stijl bij jou past? Doe dan inspiratie op met de Lundia stijlgroepen. En niet onbelangrijk: de binnendeuren zijn FSC gecertificeerd. Dat geeft een goed gevoel.

Bekijk assortiment

Kwaliteitsdeuren zoals jij wilt

Bij ons kun je kiezen tussen goed, beter en best! Zowel in de kwaliteit van de binnendeur als de manier waarop de deur is afgewerkt. We geven dit symbolisch weer met sterren en kwasten. Lees er alles over op onze pagina Kwaliteit.

Lundia

Welke binnendeur past bij jou?

Maak je binnendeur zoals je wilt

Onze deurdesigner helpt je met het samenstellen van jouw binnendeur.

Lundia

binnendeur kopen?

Lundia binnendeuren industrieel

Binnendeur kopen?

Tijdens het kopen van een binnendeur zijn er verschillende keuzes die je moet maken. Bij het kopen van een binnendeur is de eerste vraag of je een stompe deur of een opdek deur wilt hebben. Het verschil tussen een stompe deur en een opdek deur is dat een stompe deur in het kozijn valt en een opdek deur niet. Bij een opdek deur valt er namelijk een randje over het kozijn. Als je weet welk deurmodel je wilt kopen, bepaal je of de deur links- of rechtsdraaiend moet zijn. Bij een stompe deur maakt de draairichting niet uit, maar bij een opdek deur wel. Je kunt gemakkelijk bekijken welke draairichting de binnendeur moet hebben.

Nadat je dit weet, moet je aangeven hoe groot de deur moet worden en of je wilt dat de deur licht doorlaat. Hoe je dit precies bepaalt, zie je hieronder in het binnendeuren stappenplan.

Als laatste stap kun je nog voor verschillende aanvullende producten kiezen. Zo maak je jouw binnendeur af met bijpassend deurbeslag.


stomp_opdek_binnendeur_Lundia

Binnendeur stappenplan

Waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwe binnendeur? Hoe je 'm helemaal compleet maakt?

We helpen je graag en hebben alles voor je op een rijtje gezet in dit handige stappenplan.

Jij bepaalt helemaal zelf hoe jouw nieuwe binnendeur eruit komt te zien!

Laat stappenplan zien!

Welke stijl past bij jou?