Lundia

Accessoires voor je deur

Zet de puntjes op de ‘i’ met een bijpassende deurklink, voorkom tocht in huis met een tochtvaldorpel en bespaar ruimte met een schuifdeursysteem. Lundia accessoires zijn niet alleen mooi, ook handig!


Deurbeslag met een landelijk karakter

Onze serie Stoer en Smaakvol bestaat uit binnendeuren die je meteen een knus gevoel geven. Daarnaast zijn ze ontzettend stoer en robuust. Ze sluiten goed aan bij de trend van nu. Een romantisch landelijke sfeer is perfect te combineren met stoere meubels en dus ook stoere deuren. Deze deuren lenen zich er ook heel goed voor om ze juist niet in de veel voorkomende kleur RAL9010 te schilderen, maar juist in vergrijsde kleur. En dan juist ook een matte verf gebruiken. Zelfs het iets doorschuren van verflagen kan goed bij deze deuren. Om dat landelijk stoere en buitengevoel te benadrukken hebben wij accessoires ontwikkelt die daar perfect bij passen. Maak je binnendeur helemaal af!

Meer informatie over Stoer en Smaakvol
Lundia deurbeslag landelijk

Lundia-tochtvaldorpel

Automatische tochtvaldorpel

Nooit meer tocht in huis. Met dat idee hebben we de tochtvaldorpel bedacht. Die komt pas uit zijn schulp als je de binnendeur dicht doet. Heel handig! Je ziet er helemaal niets van en toch heeft hij een maximale uitval van 15mm. En niet onbelangrijk: een tochtvaldorpel helpt ook bij geluidsisolatie!

Als je jouw binnendeur bestelt met een tochtvaldorpel, zorgen wij voor een perfecte infrezing. Dan is het plaatsen van de tochtvaldorpel een fluitje van een cent.

Bij een schuifdeur is het niet mogelijk om een automatische tochtvaldorpel te plaatsen. Let wel op: sommige nieuwbouwhuizen hebben een ‘balansventilatiesysteem’. Als jouw huis dat heeft, plaats dan geen tochtvaldorpel, want daar moeten alle kamers kunnen doorluchten.


Schuifdeursysteem

Wist je dat je van bijna alle deuren ook schuifdeuren kunt maken? Naast handig en ruimtebesparend, ook een enorme sfeerverhoger in je huis. Je kunt je schuifdeur in de muur bouwen of op de muur aanbrengen. Het Lundia schuifdeursysteem bestaat uit een schuifrail, een kunststof vloergeleider en een aluminium ondergeleider (U-profiel).

Als je je deur als schuifdeur bestelt, frezen wij alvast een groef aan de onderkant van je deur. Dan hoef je er zelf alleen nog de vloergeleider in te zetten. Bij bredere doorgangen kan je met een dubbele set van je kamer een kamer-en-suite maken. En als je een set schuifdeurkommen bij je deur bestelt, frezen wij die voor je in. Dan kun je ze zelf makkelijk plaatsen. Werk het totaalplaatje netjes af en bestel er een slotgatstopper bij. Daarmee kun je de standaard slotgatfrezing fraai wegwerken. Wil je twee deuren die naar elkaar toe schuiven? Bestel dan alles dubbel!

Meer informatie
Lundia schuifdeursysteem Joren zwart