Lundia

Houten binnendeuren

Duurzaam en tijdloos, dat zijn de houten binnendeuren van Lundia! Kies je stijl, combineer en varieer tot je de perfecte houten binnendeur gevonden hebt.

Houten binnendeuren van Lundia

De juiste binnendeur maakt jouw interieur nóg mooier en geeft volop sfeer. Een houten binnendeur is eenvoudig te onderhouden en blijft lang mooi. Alle Lundia binnendeuren zijn van hout en dat geeft je interieur een warme uitstraling.

Houten binnendeur kopen

Lundia heeft een breed assortiment houten binnendeuren. Of je nu een klassieke of juist moderne woonstijl hebt, je zit bij Lundia altijd goed! Wil je een houten binnendeur kopen? Bekijk dan onze collectie:

Bekijk de houten binnendeuren
Lundia houten binnendeuren_1

Lundia_houten_binnendeur

De voordelen van een houten binnendeur

Met een houten binnendeur van Lundia haal je niet alleen meer sfeer in huis, je kiest ook voor kwaliteit en duurzaamheid. Lundia binnendeuren zijn FSC® of PEFC™ gecertificeerd. Per deurmodel geven we het betreffende keurmerk aan.

Daarnaast hebben alle Lundia deuren het KOMO™ certificaat, behalve de modellen uit de Functioneel en Vriendelijk serie en Industrieel en Strak serie.

Bekijk deuren bij Karwei

Bekijk deuren bij Gamma‘Stalen’ deuren van hout

Je kunt er niet meer om heen; de fraaie industriële stalen deuren. Je hoeft maar een magazine open te slaan of Pinterest te openen en je krijgt de meest prachtige industriële woonstijlen te zien. Met onze Industrieel en Strak deuren kun je heel eenvoudig dezelfde sfeer creëren! Deze houten deuren, look-a-like ‘stalen’ deuren, passen namelijk in een bestaand kozijn!

Afgelakte industriële deur

Wil je graag een industriële deur die al helemaal strak afgelakt is in het zwart of wit? Kijk dan naar onze serie Industrieel en Strak PERFECT+. Deze deuren zijn voorzien van een krasvaste door UV-licht uitgeharde PERFECT+ lak. Zo kan jouw nieuwe deur meteen worden afgehangen!

Industrieel en Strak

Industrieel en Strak PERFECT+

Lundia industriele schuifdeuren