Lundia

Houten Binnendeuren

Duurzaam en tijdloos, dat zijn de houten binnendeuren van Lundia! Kies je stijl, combineer en varieer tot je de perfecte houten binnendeur gevonden hebt.

Houten binnendeuren van Lundia

De juiste binnendeur maakt jouw interieur nog mooier! Het prettige aan een houten binnendeur is dat deze gemakkelijk is te onderhouden en dat eventuele oneffenheden simpel en snel zijn weg te werken. En wat dacht je van de sfeer in huis? Een houten binnendeur is een natuurproduct en geeft je interieur een warme uitstraling.

Houten binnendeur kopen

Lundia heeft een breed assortiment aan houten binnendeuren. Of je nu een klassieke, of juist moderne woonstijl hebt, je zit bij Lundia altijd goed! Wil je een houten binnendeur kopen? Bekijk dan de collectie:

Bekijk de houten binnendeuren
Lundia houten binnendeuren_1

Lundia_houten_binnendeur

De voordelen van een houten binnendeur

Met een houten binnendeur haal je niet alleen meer sfeer in huis, je profiteert ook van een hoop voordelen! Je zou het misschien niet direct verwachten, maar een houten binnendeur is heel veilig. Door de lage warmtegeleiding wordt brand in huis door deze deuren vertraagd. Houten binnendeuren zijn daarnaast isolerend, zeer sterk en ook milieuvriendelijk! Kortom, meer dan genoeg redenen om de collectie houten binnendeuren van Lundia te bekijken!

Bekijk bij Karwei Bekijk bij GammaHouten binnendeuren in diverse kwaliteiten

De houten binnendeuren van Lundia zijn in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Zoek je bijvoorbeeld een eenvoudige board(paneel)deur met honingraatvulling of juist massief houten binnendeuren met een volspaanvulling? De collectie houten binnendeuren van Lundia is zeer breed en past altijd binnen jouw woonstijl! En wat dacht je bijvoorbeeld van een binnendeur met een mooie print? Dit is mogelijk met Lundia print en is een verrassende toevoeging aan jouw binnendeur!

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma

Lundia_houten binnendeuren_Print_Natuurlijk

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.