Lundia

Houten binnendeuren

Duurzaam en tijdloos, dat zijn de houten binnendeuren van Lundia! Kies je stijl, combineer en varieer tot je de perfecte houten binnendeur gevonden hebt.

Houten binnendeuren van Lundia

De juiste binnendeur maakt jouw interieur nog mooier! Het prettige aan een houten binnendeur is dat deze gemakkelijk is te onderhouden en dat eventuele oneffenheden simpel en snel zijn weg te werken. En wat dacht je van de sfeer in huis? Een houten binnendeur is een natuurproduct en geeft je interieur een warme uitstraling.

Houten binnendeur kopen

Lundia heeft een breed assortiment aan houten binnendeuren. Of je nu een klassieke, of juist moderne woonstijl hebt, je zit bij Lundia altijd goed! Wil je een houten binnendeur kopen? Bekijk dan de collectie:

Bekijk de houten binnendeuren
Lundia houten binnendeuren_1

Lundia_houten_binnendeur

De voordelen van een houten binnendeur

Met een houten binnendeur haal je niet alleen meer sfeer in huis, je profiteert ook van een hoop voordelen! Je zou het misschien niet direct verwachten, maar een houten binnendeur is heel veilig. Door de lage warmtegeleiding wordt brand in huis door deze deuren vertraagd. Houten binnendeuren zijn daarnaast isolerend, zeer sterk en ook milieuvriendelijk! Kortom, meer dan genoeg redenen om de collectie houten binnendeuren van Lundia te bekijken.

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma‘Stalen’ deuren van hout

Je kunt er niet meer om heen; de fraaie industriële stalen deuren. Je hoeft maar een magazine open te slaan of Pinterest te openen en je krijgt de meest prachtige industriële woonstijlen te zien. Met onze Industrieel en Strak deuren kun je heel eenvoudig dezelfde sfeer creëren! Deze houten deuren, look-a-like ‘stalen’ deuren, passen namelijk in een bestaand kozijn!

Bekijk industriële houten deuren
Lundia industriele schuifdeuren