Lundia

Print & Eigen binnendeuren

Met een printdeur creëer je helemaal je eigen plek!

Lundia beprinte deuren

Dit ben ik en dit is mijn printdeur. Met deze deuren met print maak je een krachtig statement. Ze geven je kamer een volstrekt uniek karakter. Je deur wordt speciaal voor jou gemaakt met een hoogwaardige industriële printer. De zijkanten zijn niet beprint en kun je in je eigen gewenste kleur aflakken. Dit geldt ook voor de zijde van de deur, welke je niet laat beprinten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om beide zijden te printen. Kies aan elke kant een print die juist bij die ruimte past.

Bepaal je stijl en kies een print!

De prints van Lundia zijn onderverdeeld in meerdere stijlgroepen. Kies een sfeer die bij je past.

Je hebt al een beprinte deur (1 zijde) voor €79,-. Laat je beide kanten van de deur printen met een reliëf print dan heb je deze deur al vanaf €199,-.

Print_tekening printer

Lundia_Print_Minimalistisch

Minimalistisch

Heb jij een strak modern huis? Kan je huis wel wat rust gebruiken of juist een krachtig statement? Heeft jouw huis moderne, minimalistische kenmerken dan past één van deze prints vast bij jou.

Bekijk bij Karwei Bekijk bij GammaNatuurlijk

Geïnspireerd op de natuur, eigenlijk een en al natuur. Stoere houten deuren geven je huis een landelijke karakter. Je kunt voorzichtig zijn en een strakke houtprint kiezen, of gelijk lekker uitpakken met een robuuste houtsoort.

De meeste prints in deze serie zijn te voorzien van een extra reliëf laag, waardoor je de houtstructuur van je print ook echt voelt. Hoe gaaf is dat! Kijk naar de prints met het handje en je hebt een reliëf print gekozen.

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma

Lundia_Print_Natuurlijk

Lundia_Print_Industrieel

Industrieel

Stoere meubelen, onafgewerkte muren, metalen details…. Het zijn items en sferen die passen bij een industriële sfeer. Maak van jouw kamer een loft of waan je in een oud fabriekspand. Laat je verrassen en bekijk wat een beprinte binnendeur met jouw interieur kan doen!

Bekijk bij Karwei Bekijk bij GammaScandinavisch

Heb jij je interieur blond ingericht? Kijk je graag naar Scandinavisch design? Strakke, soms geometrische vormen en pastelkleuren? Houd jij ook zo van dat lichte hout. Een fraaie whitewash.

Mist jouw interieur net de laatste details om deze sfeer compleet te maken? Kies dan niet voor een extra stoel of tafel, maar kijk voor een beprinte deur!

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma

Lundia_Print_Scandinavisch

Lundia_Print_Vintage

Vintage

Het kastje van je oma komt bij jou te staan. Een tweedehands winkel kun jij niet zomaar voorbij lopen. De sfeer van toen past bij jou. Het geleefde karakter is helemaal jouw stijl. Uiteraard ben je niet ouderwets, maar kies jij juist dat wat nostalgisch en hip is.

Met deze vintage prints krijgt jouw huis nog meer karakter en maak jij een groots gebaar. Bestel gelijk jouw vintage deur!

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma


Chique

Iedereen kent ze wel, klassieke maar toch tijdloos fraaie prints. Ze hebben iets chics en passen goed in een klassieker, stijlvol interieur. Alhoewel ze soms ook een mooie eyecatcher kunnen zijn in een rustig basic interieur.

Combineer zoals jij het wil en jouw stijl is geboren! Neem gerust even een kijkje en laat je verrassen.

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma


Lundia_Print_Chique

Lundia print deur prijzen

Honingraat of volspaan boarddeur

Je kunt je print op een honingraat boarddeur printen of een volspaan boarddeur. Honingraat is een karton vulling binnen een houten kader. Volspaan is een houtvezelvulling binnen een houten kader. Dit type binnendeur is zwaarder en door zijn massieve karakter geschikt om schuifrailsystemen op te monteren.

Deur aflakken

Kies je voor een print aan 1 zijde, dan moet je de andere kant en de kopse kant nog aflakken in je gewenste kleur. Is de binnendeur aan 2 kanten beprint, dan hoef je alleen de kopse kanten in een passende kleur af te lakken.

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma

Prints met voelbare structuur

Wil je echt iets speciaals? Kies dan een print met een reliëf laag. Dit is bij de meeste houtprints mogelijk. Je voelt het hout dan echt. Je herkent deze prints aan het symboool met het 'handje'.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.