Lundia

Schuifdeuren

Een schuifdeur? Niet alleen mooi, ook handig! Ontdek de mogelijkheden van Lundia binnendeuren met schuifdeuren voor jouw interieur!

Schuifdeuren voor in de woonkamer

Wist je dat je van bijna alle Lundia binnendeuren ook schuifdeuren kunt maken? Dat is zo gebeurd met de speciale Lundia schuifdeursystemen. Heel handig én ruimtebesparend. Alle systemen zijn geschikt voor montage op de muur.

Soorten schuifdeursystemen

Bekijk de diverse Lundia schuifdeursystemen hieronder. Welk model spreekt jou het meeste aan?

Handig om te weten: Freyja is zonder de aluminium afwerkkoof ook geschikt voor montage in de muur bij bijvoorbeeld een kamer-en-suite situatie. Super handig!

Bekijk de binnendeuren
Lundia schuifdeursysteem
Industriele schuifdeuren

Accessoires voor schuifdeuren

Er zijn tevens passende accessoires voor bij je schuifdeur. Voor ieder wat wils!

De gaten voor de deurkommen frezen wij vast voor je in je nieuwe binnendeur. Dan kun je ze zelf makkelijk monteren. Zo heb jij eenvoudig en snel een compleet gemonteerde schuifdeur in je woonkamer.

Dubbele schuifdeuren

Ook kun je kiezen voor dubbele schuifdeuren. Wat vind je bijvoorbeeld van dubbele schuifdeuren met een industriële look? Helemaal van nu!Schuifdeuren

Als je een schuifdeursysteem tegelijk bestelt met je deur, frezen wij alvast een groef aan de onderkant van je deur. Dit scheelt je veel werk en is nodig voor de ondergeleider die de deur na montage op zijn plek houdt. Heb je een bredere doorgang en wil je 2 schuifdeuren? Bestel dan een dubbele set.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.