Blogoverzicht

Met printdeuren maakt jouw interieur een krachtig statement

Binnendeuren - 06 Dec 2017

Jij bent uniek. En dat wil je aan iedereen laten zien. Door jouw interieur net zo uniek te maken als jijzelf, maak je een krachtig statement. Namelijk: ik durf mezelf te zijn. Pas als iedereen aan jouw interieur kan zien wie jij bent, dan ben jij tevreden. Maar hoe zorg je nu dat jouw interieur precies datgene uitstraalt, wat jij zelf wil uitstralen? Printdeuren kunnen zo maar eens het antwoord zijn op die vraag.

Voor elke kamer een unieke deur

De inrichting en aankleding van bepaalde kamers in huis doe je waarschijnlijk met een achterliggend idee: wat moet deze kamer uitstralen? Je voegt bijvoorbeeld unieke accessoires toe die je kocht tijdens een bijzondere reis. Of je kiest ervoor om hier en daar foto’s als tastbare herinnering te plaatsen. Zo straalt jouw woning stukje bij beetje uit wie jij bent. Een reiziger, familiemens of ambitieuze ondernemer. Of allemaal. Wat als een deur je helpt om precies de boodschap te vertellen die jij voelt bij een bepaalde kamer? Beeld het je eens in: een exotische keukendeur verraadt je kookkunsten. De deur die leidt naar jouw werkkamer straalt jouw ambities uit. En van je slaapkamerdeur zelf word je al helemaal zen. Het kan met printdeuren.

Lundia printdeuren

Iedere stijl zijn eigen printdeur

Het is niet gek als je het concept printdeuren nog niet kent, want ze zijn redelijk nieuw. Printdeuren zijn honingraat- of volspaandeuren die we aan beide zijden kunnen voorzien van een print. Dit kan dezelfde print zijn, maar dit mogen ook twee verschillende prints zijn. En wat jouw interieurstijl ook is, er is altijd wel een print die daarbij past. Om hier een beter beeld van te geven, lichten we de verschillende printstijlen kort toe.

- Minimalistische printdeuren

Deze stijl past bij jou als je houdt van strak vormgegeven prints in rustige kleuren. Bijvoorbeeld een van kiezels of een strakke stenen wand.

- Deuren met een vintage print

Vind jij de vintage interieurstijl ook zo leuk? Dan passen deuren met een vintage print waarschijnlijk goed bij jou. Denk aan verweerde panelen, vintage hout en retro kleuren.

- Een natuurlijke look

Bestaat jouw interieur vooral uit natuurlijke materialen en wil je deze natuurlijke stijl doorvoeren in je deuren? Kiest dan voor de natuurlijke prints, bijvoorbeeld met houten of stenen patronen. Ook de prints uit de Scandinavische stijl passen hier goed bij.

Lundia printdeuren

- Stoere industriële deuren

Is jouw interieur stoer met veel metaal en robuuste items? Kies dan voor beprinte deuren in de industriële stijl. Daarbij kun je kiezen uit prints met beton look, metaal of ruwe wanden van steen.

- Een chique printdeur

Houd je het liever wat netter? Kies dan voor de prints in de chique stijl. Denk aan mooie zwart-fit foto’s en de uitstraling van een traditionele houten deur.

Geef printdeuren een extra dimensie

Beprinte deuren zijn iets speciaals en maken jouw interieur bijzonder, maar ze hebben nog een andere unieke eigenschap: een voelbaar reliëf. Bij het selecteren van de print, zie je bij sommige varianten een hand-icoontje staan. Dit betekent dat aan de print voelbaar reliëf toegevoegd kan worden. Als je daarvoor kiest, voel je op de deur een structuur die aansluit op de print. Dit geeft de printdeuren een extra dimensie en maakt jouw interieur nog specialer.

Liever stoere schuifdeuren?

Zijn de schuifdeuren van jouw woning wel toe aan vernieuwing? Of wil je gewoon eens wat anders? Dan heb je geluk, want ook op schuifdeuren kan een print worden aangebracht. Denk aan een stoere industriële print op je deur die aan een robuust schuifdeurensysteem hangt. Dat geeft jouw interieur net dat beetje extra. Combineer bijvoorbeeld de print ‘metaal 1’ met de print ‘postermuur’ op jouw schuifdeur en kies daarbij het schuifdeursysteem ‘Hyacint’. De industriële look komt dan terug in de print en het schuifdeursysteem, waardoor de binnendeur helemaal in jouw interieur past.

Benieuwd welke prints bij jouw interieur passen en of deze met voelbaar reliëf geleverd kunnen worden?

Bekijk dan alle deurenprints.

Toch liever een gewone binnendeur? Ontdek dan onze binnendeuren!

  • Deel dit bericht

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.