Brandwerende binnendeuren

Bescherm jouw woning met de brandwerende binnendeuren van Lundia. De brandwerende deuren zijn verkrijgbaar in een massieve stompe en opdek variant. Ontdek jouw ideale brandwerende binnendeur hier.

Filteren
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
 

Binnendeuren

De juiste deur brengt de sfeer over die je graag binnenshuis wilt creëren. Daarom is het wel zo fijn als de deur matcht met je interieur. Lundia biedt je de mogelijkheid om eindeloos te variëren, zodat je de perfecte binnendeur vindt voor jouw woning. Naast dat de deur mooi moet zijn, moet deze ook praktisch zijn. 

Kies je stijl

Bij Lundia kies je uit één van de diverse stijlen. Met een ruim assortiment aan houten binnendeuren zit er voor ieder interieur iets bij. Zo kun je kiezen voor een moderne deur met strakke lijnen en rechte profielen. Heb jij een minimalistisch interieur? Kijk dan eens naar de industriële binnendeuren van Lundia, prachtige deuren met een stoer en minimalistisch uiterlijk. Houd je juist van de klassieke stijl met bijvoorbeeld glas in lood? Ook hierin bieden we uiteenlopende modellen met verschillende soorten glas. Klassieke deuren vallen op en geven veel sfeer in huis. Kortom, eindeloos variëren is bij Lundia dus ook echt eindeloos.

De perfecte toepassing

Niet alleen de uitstraling van je deur moet perfect zijn, hij moet ook in het gebruik helemaal bij jou passen. Bij een opdekdeur valt de deur gedeeltelijk op het kozijn van de deur. Heb je liever dat de deur helemaal in het kozijn valt? Dan is een stompe deur misschien wat voor jou. Een stompe deur is mooi in de muur geïntegreerd en dit draagt bij aan een rustig geheel. Wist je dat je van vrijwel iedere binnendeur bij Lundia een schuifdeur kunt maken? Zo maak je de deur nog functioneler en persoonlijker. Er zijn verschillende soorten schuifdeursystemen verkrijgbaar, waardoor ze passen in elk huis.   

Helemaal af

Ben je zelf niet zo’n klusser? Met de Glasmontageservice wordt de deur kant en klaar geleverd met jouw glaskeuze. Maar we gaan graag nóg een stapje verder. Met de Aflakservice is je deur helemaal af. Je opdekdeuren worden dan afgelakt in een watergedragen zijdeglans lak. Kleur heeft een groot effect op de sfeer. Laat je daarom adviseren over en inspireren door de verschillende kleuren van Lundia. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit crème-, zuiver-, parel- en papyruswit. Gun jezelf gemak en comfort door te kiezen voor onze servicemogelijkheden!

Brandwerende binnendeuren van Lundia: kies voor veiligheid

Ondanks dat je diverse maatregelen neemt om een brand te voorkomen, kan er helaas toch brand bij jou thuis uitbreken. Mocht dit het geval zijn, dan wil je natuurlijk de schade zoveel mogelijk proberen te beperken. De brandwerende binnendeuren van Lundia helpen hierbij. Een brandwerende binnendeur zorgt er namelijk voor dat brand zich minder snel kan uitbreiden. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een massieve 30 minuten brandwerende stompe deur. Deze deur is wit gegrond en klaar om af te lakken in iedere gewenste kleur. De brandwerende binnendeur is ook verkrijgbaar in een 60 minuten variant. Daarnaast kun je kiezen voor een massieve 30 minuten brandwerende opdekdeur. Deze deur is al in RAL 9010 afgelakt en dus direct gereed om af te hangen.

 
Accessoires voor je binnendeur

Zet de puntjes op de 'i' met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.