test

Binnendeuren met glas

Op het sfeervolle glas-in-lood na, is al ons glas gehard veiligheidsglas. Geniet van veel licht in huis en ga voor een binnendeur met glas. Ontdek de complete collectie binnendeuren met glas en vind de binnendeur die perfect aansluit op jouw wensen.

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 of 72

Set Descending Direction
per page
Filteren
 1. Aafje met blank glas

  Aafje met blank glas

  v.a. € 350,00
 2. Ada met mat facetglas

  Ada met mat facetglas

  v.a. € 475,00
 3. Annabel met blank facetglas
 4. Annabel met blank glas

  Annabel met blank glas

  v.a. € 435,00
 5. Stel je eigen deur samenStart deurendesigner
 6. Annabel met glas in lood Decena
 7. Annabel met glas in lood Gomera
 8. Annabel met mat glas

  Annabel met mat glas

  v.a. € 460,00
 9. Anouk met blank glas

  Anouk met blank glas

  v.a. € 358,00
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 of 72

Set Descending Direction
per page
 

Binnendeuren met glas 

Een binnendeur met glas zorgt voor veel licht in elk huis. Hierbij is het belangrijk dat de binnendeur met glas aansluit op de rest van jouw interieur, zo vormt het namelijk één stijlvol geheel. Elke glassoort zorgt weer voor een ander effect in uw kamer. Lundia beschikt over binnendeuren met verschillende soorten glas. Je hebt de keuze uit mooie basis glassoorten, zoals nevel glas of blank facet glas. Daarnaast hebben we ook binnendeuren met opvallend glas, zoals glas-in-lood. Op het sfeervolle glas-in-lood na, is al ons glas gehard veiligheidsglas. Je kunt het glas in je eigen deur monteren of dit door Lundia laten doen. Wij zorgen er dan voor dat je binnendeur met glas helemaal compleet wordt geleverd. Geniet van veel licht in huis en ga voor een binnendeur met glas.

Lundia binnendeuren met glas zijn verkrijgbaar bij de Gamma en Karwei bouwmarkten in Nederland. Elke binnendeur met glas kun je ook online samenstellen en bestellen. Maak hiervoor gebruik van onze handige deurendesigner en bestel jouw binnendeur met glas gemakkelijk online!

Accessoires voor je binnendeur

Zet de puntjes op de 'i' met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.