test

Binnendeuren met glas in lood

Krijg jij ook zo’n heerlijk gevoel van rust en ruimtelijkheid in je huis? Dan is een binnendeur met glas in lood echt iets voor jou. Door het glas ontstaat een open en lichte ruimte, wat zorgt voor een warm gevoel.

Filteren
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
 

Binnendeuren met glas in lood

Met het ruime assortiment van Lundia vind je zeker de binnendeur met glas in lood die ideaal is voor jouw huis. Door de authentieke uitstraling van deze stijlvolle binnendeuren creëer je helemaal je eigen plekje. 

Haal de sfeer in huis

Hoe creëer je een authentieke, maar natuurlijke sfeer in huis? Met eerlijke en pure producten krijg je al snel een natuurlijke look in je woonkamer. Door veel lichtinval haal je de natuur naar binnen; er ontstaat een open en lichte ruimte. Met de klassieke binnendeur met glas in lood breng je alles helemaal in balans. Zo creëer je ook volledig een eigen stijl in de woning. Bovendien zorgt de warmte van het glas in lood voor een romantische sfeer.

Binnendeuren voor iedere woning

Hoewel binnendeuren met glas in lood een klassieke uitstraling hebben, zijn ze tijdloos en toepasbaar in vrijwel ieder interieur. Of je nu in een jaren ‘30 woning woont en de klassieke accenten wilt behouden of deze juist wilt toevoegen aan je nieuwbouwwoning: glas in lood voegt sfeer toe aan ieder type woning. In ons assortiment vind je tal van verschillende motieven in het glas in lood, waardoor je voor ieder interieur eenvoudig de warmte en ruimtelijkheid binnenhaalt.

Duurzame keuze

Bij Lundia staat de beleving in jouw huis op één. Maar ook duurzaamheid is voor ons van groot belang. Bij Lundia streven wij naar hout dat voor 100% afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Daarom dragen alle producten het FSC- of PEFC certificaat. Alle deuren zijn duurzaam, waardoor je direct je steentje bijdraagt aan het milieu.

Naast onze binnendeuren met glas in lood tref je tal van andere binnendeuren in ons assortiment. Maar ook voor bijpassende buitendeuren, kasten en laminaat ben je bij Lundia aan het juiste adres. In al onze producten herken je weer de pure en natuurlijke uitstraling, die een baken van rust vormen in jouw interieur en van jouw woonkamer een fijne en knusse plek maken.

 

 
Accessoires voor je binnendeur

Zet de puntjes op de 'i' met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.