test

Industriële binnendeuren

Je hebt ze overal gezien in de bladen en online; de fraaie industriële stalen deuren. Je twijfelt omdat ze niet in je bestaande situatie passen. Met onze deuren kun je eenvoudig dezelfde sfeer creëren. Deze houten deur past namelijk in een bestaand kozijn. Bij deze industriële deuren bestel je altijd een bijbehorend deurbeslagpakket.

Tonen als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Filteren
 1. Charlie met blank glas

  Charlie met blank glas

  v.a. € 399,00
 2. Colin met blank glas

  Colin met blank glas

  v.a. € 399,00
 3. Dylan met blank glas

  Dylan met blank glas

  v.a. € 399,00
 4. Lennon met blank glas

  Lennon met blank glas

  v.a. € 399,00
 5. Stel je eigen deur samenStart deurendesigner
 6. Miles met blank glas

  Miles met blank glas

  v.a. € 399,00
 7. Morris

  Morris

  v.a. € 325,00
Tonen als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina
 

Een stilistische make-over

Ben je druk aan het plannen om je nieuwe stekje eigen te maken of is jouw ruimte gewoon toe aan een nieuwe look? De industriële binnendeur biedt je een perfecte overlap van klassiek en modern. Dit soort deuren zijn helemaal in tegenwoordig, met een reden. De moderne uitstraling die deze met zich meebrengen geeft je ruimte namelijk direct een stijlimpuls.


Je kunt een nieuwe deur op twee manieren inzetten: je kunt je deur bepalend laten zijn door hem speciaal te ontwerpen of je kunt de deur een aanvullende rol laten spelen. Met nieuwe ruimtes is het altijd mooi om je interieur samen te stellen aan de hand van je binnendeur, zodat je een prachtig totaalplaatje neer kunt zetten. Natuurlijk kan dit ook in bestaande ruimtes, bijvoorbeeld als je interieur al een aansluitende look heeft, of uiteraard als je gewoon een goed excuus zoekt om je meubels ook een stijl-update te geven.

 

Deurbeslag op maat

Een industriële binnendeur is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende klink en sloten. Deze komen bij Lundia in twee kleurvarianten: RVS en zwart. Met de zwarte set gooi je een fijn modern sausje over je deuren. Met deze set geef je moeiteloos een verfijnde, strakke look aan je nieuwe binnendeur. De RVS optie is een mooie en klassieke variant. RVS is al terug te vinden in de meeste moderne huishoudens en matcht dan ook makkelijk met bestaande meubels en andere deuren binnen je huis.


Maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Een deurklink of -greep kan namelijk niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende stijlvarianten komen. De eerste variant heeft rechte hoeken en draagt de naam 'Tord'. Deze klink is perfect om zowel de RVS als de zwarte variant een extra designerlook te geven. De 'Vidar' deurkruk heeft meer rondingen en is dan ook een wat vriendelijkere klink, deze brengt dus een wat gemoedelijkere look-and-feel met zich mee. Ten slotte is er dan nog een compleet andere optie: de Ylva deurgreep. Deze komt ook in zowel RVS als zwart en geeft een eigenzinnige look aan je nieuwe binnendeur. Kortom: er is een perfect deurbeslag voor elke binnendeur.

Accessoires voor je binnendeur

Zet de puntjes op de 'i' met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.