test

Landelijke binnendeuren

Word jij ook blij van deze robuuste designs? Deze binnendeuren zijn geïnspireerd op de klassieke Amerikaanse boerderijdeuren en hebben een landelijk karakter. Ontdek de complete collectie landelijke binnendeuren en vind de binnendeur die aansluit op al jouw wensen!

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 21

Aflopend sorteren
per pagina
Filteren
 1. Aafje met blank glas

  Aafje met blank glas

  v.a. € 370,00
 2. Bas

  Bas

  v.a. € 102,50
 3. Bauke

  Bauke

  v.a. € 390,00
 4. Bente met blank glas

  Bente met blank glas

  v.a. € 315,00
 5. Stel je eigen deur samenStart deurendesigner
 6. Bram

  Bram

  v.a. € 92,50
 7. Emma met blank glas

  Emma met blank glas

  v.a. € 269,00
 8. Eva met blank facetglas

  Eva met blank facetglas

  v.a. € 399,00
 9. Eva met blank glas

  Eva met blank glas

  v.a. € 388,00
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 21

Aflopend sorteren
per pagina
 

Een kast voor elke kamer

Elk huis heeft natuurlijk zijn meest unieke eigenschappen. Of het nu een glas-in-lood-raam is of een schattig kruiden-keldertje, er is altijd wel iets wat de woning uniek maakt. Maar er is ook één ding wat elk huis eigenlijk wel nodig heeft: bergruimte. Dit kan namelijk de functionaliteit maar, zonder dat je het door hebt, ook de sfeer van je huis beïnvloeden. Wanneer je nét niet genoeg kastruimte in je schuifdeurkast hebt zorgt dat er namelijk direct voor dat de rest van je ruimte ook rommeliger zal eindigen. Je kent het wel: de eeuwig uitbreidende verzameling achter je deur die ooit begon als dat ene paar schoenen wat je niet in de kast kwijt kon.

Hoe goed je ook speurt in de basis collecties, kasten zijn gewoon unieke meubels en die verdienen dan ook speciale aandacht. Met een Lundia schuifdeurkast haal je dan ook wat speciaals in huis: een kast met karakter. De kasten zijn namelijk perfect op maat af te stellen op de ruimte. Heb je een schuine wand waarbij je net niet lekker door uitkomt? Dan puzzel je er zonder enige moeite een prachtige schuifdeurkast in. Op deze manier benut je elk hoekje in je kamer!

 

Dat staat als een kast

Het in elkaar zetten van een kast kan nog best een avontuur zijn. Gelukkig hebben we voor de Lundia schuifdeurkasten een mooie handleiding gemaakt, zodat je er zelf prima mee aan de slag kunt. Omdat het voor sommige mensen nog best een lastig klusje kan zijn, hebben we ook een handige serie instructievideo’s. Zo kun je zonder je het zweet op de rug te werken na de tijd trots zijn op je zelfgebouwde nieuwe kast. Daar kun je vervolgens elke keer dat je de kamer in loopt weer mooi trots op zijn!

Ben je zelf niet zo technisch aangelegd? Niet gevreesd, we kunnen je schuifdeur natuurlijk ook komen monteren. Onze montageservice heeft jaren ervaring met het perfect plaatsen van jouw nieuwe kast. De monteur zal eerst de door jou uitgekozen locatie komen opmeten, om vervolgens de kast perfect op zijn plekje te zetten. Lundia werkt met verschillende montagebedrijven, zo zorgen we er voor dat er altijd een monteur in de buurt is om je van de kast van je dromen te komen voorzien. Natuurlijk werken we alleen met gespecialiseerde vak-monteurs, zo kunnen we je een unieke kwaliteitsgarantie geven voor een unieke kast.

Landelijke binnendeur kopen

Ben je op zoek naar de mogelijkheden om een landelijk interieur te creëren bij jou thuis? Denk dan eens aan een landelijke binnendeur. De collectie binnendeuren van Lundia zorgen voor een landelijk karakter en brengen veel sfeer in jouw interieur. De landelijke stijl van jouw binnendeuren kun je zelfs doortrekken naar je buitendeur. Zo creëer je een compleet landelijk interieur met de binnen- en buitendeuren van Lundia. 

 
Accessoires voor je binnendeur

Zet de puntjes op de 'i' met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.