Terug naar overzicht

Wat zijn de mogelijkheden van schuifdeuren voor binnendeuren?

Binnendeuren

Een schuifdeur is niet alleen mooi, maar ook heel handig. Wist je dat je van bijna alle Lundia binnendeuren ook schuifdeuren kunt maken? Heel handig én ruimtebesparend.

Lundia schuifdeursystemen voor binnendeuren

Met de handige schuifdeursystemen van Lundia maak je van een binnendeur gemakkelijk een schuifdeur. Deze systemen kun je bevestigen aan de binnendeur en monteer je aan de muur. Er zijn verschillende schuifdeursystemen, zo is er altijd een die bij jouw woonstijl en wensen past.

Weet je bij het bestellen van jouw binnendeur al dat je van de deur een schuifdeur wilt maken? Bestel het schuifdeursysteem dan tegelijk met jouw nieuwe binnendeur, dan frezen wij alvast een groef aan de onderkant van de deur. Scheelt weer! Deze groef is nodig voor de ondergeleider. De ondergeleider zorgt ervoor dat de deur na de montage op zijn plek blijft tijdens het schuiven. Bij een bredere doorgang kan het zijn dat je twee schuifdeuren nodig hebt. Bestel in dat geval een dubbele set schuifdeursystemen. Wij voorzien beide deuren dan van een groef en zo heb je alles direct in orde!

Een schuifdeur plaatsen

Een schuifdeur monteren lijkt vaak moeilijker dan dat het is. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van jouw schuifdeur? Kijk dan bij de FAQ: Hoe monteer je een schuifdeur? Of bekijk onze handige instructievideo.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.