Terug naar overzicht

Passen industriële binnendeuren bij mijn interieur?

Binnendeuren

De industriële woonstijl is een van de populairste woonstijlen op dit moment. De woonstijl wordt gekenmerkt door de neutrale kleuren zwart, wit en grijs. Daarnaast wordt er in een industrieel interieur veel gebruik gemaakt van metaal, hout en beton. De industriële woonstijl is stoer, strak en minimalistisch. Met onze deuren creëer je eenvoudig dezelfde sfeer.

Industriële binnendeur van Lundia

Lundia binnendeur Charlie met blank glas is een houten binnendeur met een zwart stalen look en past daarmee perfect bij de industriële woonstijl. Het leuke is dat de deur ook goed bij andere interieurstijlen zoals modern en landelijk past. Hetzelfde geldt voor Lundia binnendeur Morris, deze heeft een industriële, moderne look in een witte keur. Juist omdat industriële meubels en deuren een neutrale uitstraling hebben, kunnen deze ook goed worden gecombineerd in een interieur met een andere woonstijl. Een industriële binnendeur past dus al snel in jouw interieur.

Deurbeslag voor industriële deuren van Lundia

Bij Lundia hebben we speciaal deurbeslag ontwikkeld voor onze industriële binnendeuren. Deurgrepen, deurkommen en deurklinken die perfect passen bij de zeer smalle stijlen van deze deuren. Met dit unieke deurbeslag maak je jouw industriële deur helemaal af.

Industriële schuifdeuren

Het is ook mogelijk om van industriële binnendeuren schuifdeuren te maken. Hiervoor bieden we drie passende schuifdeursystemen. De benodigde bewerkingen maken wij dan gelijk voor je in de deur zodat je snel van je nieuwe industriële binnendeur kunt genieten.


Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.