Terug naar overzicht

Wat zijn de mogelijkheden van dubbele deuren?

Binnendeuren

Dubbele deuren zorgen voor een echte eyecatcher in het interieur. Zowel binnendeuren als buitendeuren kun je dubbel plaatsen. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden.

Dubbele binnendeuren

Dubbele binnendeuren zorgen voor een prachtig statement in huis. Binnen worden dubbele deuren vaak gemonteerd als schuifdeuren. Van bijna alle Lundia binnendeuren kun je dubbele schuifdeuren maken. Met de makkelijke schuifdeurensystemen van Lundia is dit zo geregeld. De schuifdeursystemen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo is er altijd een systeem die bij jouw woonstijl past. Uiteraard kun je ook voor dubbele draaideuren kiezen.

Dubbele schuifdeuren monteren

Wil je dubbele schuifdeuren monteren? Stel dan je eigen schuifdeurpakket samen door een schuifrail met bijpassende deurgreep of deurkom te kiezen. Voor het monteren van dubbele schuifdeuren bestel je alles dubbel. Bestel de schuifdeursystemen tegelijk met de deuren, dan voeren wij de nodige bewerkingen aan de deur voor je uit.

Dubbele buitendeuren

Bij dubbele buitendeuren is de toepassing een draaideur. Zo kun je prachtige openslaande deuren naar de tuin creëren. Hiermee maak je een mooie verbinding tussen de tuin en het huis. Met een dubbel deurenpakket van Lundia zijn dubbele buitendeuren eenvoudig te plaatsen.

Dubbele buitendeuren monteren

Er zijn vier verschillende pakketten verkrijgbaar voor dubbele buitendeuren. Met het dubbele deurenpakket heb je alle benodigdheden voor de perfecte dubbele draaideur bij de hand. Maak van te voren de keus of je de buitendeuren met een kruk of sleutel wilt bedienen. Daarnaast dien je te bepalen of het om een links- of rechtsdraaiende deursituatie gaat. Lundia verzorgt uiteraard het nodige freeswerk aan de buitendeur. Zo kun jij direct beginnen met de montage als de deuren geleverd zijn. Handig!

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.