Terug naar overzicht

Hoe plaats ik een schuifdeurkast?

Schuifdeurkasten

Heb je Lundia schuifdeuren en/of een kastinterieur aangeschaft? Dan is de volgende stap het monteren van jouw kast op maat. Je kunt dit door iemand laten doen, zie inmeet en montageservice, of je gaat zelf aan de slag. Onderstaand tref je ook handige instructiefilms. Heb je nog vragen? Dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.


Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.