Terug naar overzicht

Welke soorten slaapkamerkasten zijn er?

Schuifdeurkasten

Slaapkamerkasten zijn er in alle soorten en maten. En gelukkig maar, want elke slaapkamer is weer anders en elke kamer verdient een kast die perfect in de ruimte past. Hoe groot de slaapkamer ook is, elke centimeter wil je goed benutten. Zo moet een slaapkamerkast optimale opbergruimte bieden voor kleding, schoeisel, accessoires en misschien nog wat beddengoed of speelgoed. Maar welke soorten slaapkamerkasten zijn er allemaal?

Een schuifdeurkast in de slaapkamer

Vooral als de ruimte in de slaapkamer beperkt is, is een schuifdeurkast een goede uitkomst. Deze kasten zijn namelijk ruimtebesparend doordat je de kast opent met een schuifdeur. Hierdoor hoef je geen rekening met de ruimte die een openslaande deur in zou nemen. Het prettige aan een schuifdeurkast van Lundia is dat deze echt in elk interieur goed toepasbaar is. Ook zijn de schuifdeurkasten op maat te maken. Zo weet je zeker dat de schuifdeurkast exact past in jouw slaapkamer.

Een hoekkast als slaapkamerkast

Nog een mooie oplossing voor als je niet zoveel ruimte in de slaapkamer hebt, is een hoekkast als slaapkamerkast. Bij Lundia hebben we verschillende mooie oplossingen om een hoekkast samen te stellen met bijvoorbeeld planken voor linnen, hanggedeeltes, schoenenrekken en lades. De kast kun je helemaal indelen zoals je zelf wilt en zo speciaal voor jou op maat gemaakt worden.

Een inloopkast op maat

Een inloopkast is misschien wel de meest gewilde kast in een slaapkamer. Bij Lundia helpen we je graag met een geschikt ontwerp en een uitstraling die precies past bij de smaak en stijl die jij in huis hebt. Wil je een heleboel plankjes waar je veel kleding op kwijt kunt? Of zoek je meer een inloopkast met lades en grote hanggedeeltes? Ontwerp jouw inloopkast precies zoals je het zelf wilt! Op zoek naar wat inloopkastideeën? Probeer dan eens onze kastendesigner om jouw kast vorm te geven en te zien wat de mogelijkheden zijn.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.