Terug naar overzicht

Waarom moet Lundia laminaat acclimatiseren?

Laminaat

Laminaat moet altijd even wennen aan de omstandigheden in de ruimte waar het gelegd gaat worden zoals de temperatuur en luchtvochtigheid. Op deze manier wordt de werking zoveel mogelijk uit het hout gehaald. Een periode van 48 uur is voldoende. Het acclimatiseren kan ‘gewoon’ in de verpakking omdat de folie ademend is.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.