Terug naar overzicht

Wat is de levertijd van Lundia kasten?

Lundia winkels

De levertijd van de Lundia kasten verschilt per kastsysteem. De gemiddelde levertijd van Lundia Original is 6 tot 7 weken, afhankelijk van de grootte van de bestelling. Voor de levertijd van de overige kastsystemen kunt u het beste contact opnemen met de winkel waar u uw aankoop gedaan heeft. Zoek een Lundia winkel via de dealer-locator.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.